Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2008

Έταξε νέο Νοσοκομείο στη Λευκάδα ο Υπουργός Υγείας

Μιλώντας σε εκδήλωση της ΝΟΔΕ Λευκάδας ο Υπουργός Υγείας κ. Αβραμόπουλος υποσχέθηκε νέο Νοσοκομείο στο νησί σε τρία χρόνια.
Για το συγκεκριμένο θέμα ο Υπουργός είπε:
"Θα ήθελα καταρχήν, να ευχαριστήσω και να συγχαρώ τους εξαίρετους εκπροσώπους σας στο ελληνικό κοινοβούλιο, οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, για να φτάσουμε σήμερα, σε ένα σημαντικό αποτέλεσμα. Και ξεκινώ, με αυτό. Ότι το νέο νοσοκομείο της Λευκάδας θα είναι σε τρία χρόνια πραγματικότητα..."
Η αλήθεια είναι ότι το Νοσοκομείο στο νησί αντιμετωπίζει σοβαρότατα προβλήματα που επιδεινώθηκαν μετά τον ισχυρό σεισμό που είχε πλήξει το νησί πριν 5 περίπου χρόνια. Οι εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο αλλά και πολλοί άλλοι φορείς είχαν θέσει σαν θέμα διεκδίκησης εδώ και χρόνια την κατασκευή ενός νέου Νοσοκομείου για το νησί.
Το ερώτημα είναι αν θα κατασκευαστεί μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων ή μέσω των Συμπράξεων Δημόσιου και Ιδιωτικού τομέα.
Η αιφνιδιαστική επίσκεψη που έγινε στο Νοσοκομείο Πρέβεζας το Σάββατο 19 Ιανουαρίου οφείλεται στην παρουσία του Υπουργού στη Λευκάδα σε εκδήλωση της ΝΔ..