Σάββατο 8 Μαρτίου 2008

Η Αριστερή Παρέμβαση Πολιτών Πρέβεζας για τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΕΡΑΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΟΥΝ!

Πρεβεζάνες, Πρεβεζάνοι,
Την Τετάρτη 5 Μάρτη μετά από απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και με την παρουσία πλήθους κατοίκων γκρεμίστηκαν οι 3 κεραίες που βρίσκονταν δίπλα στο 8ο νηπιαγωγείο (πίσω από το νοσοκομείο). Την ίδια ώρα πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας των κατοίκων στο Αη Γιώργη, οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν για την παρουσία κεραίας στη γειτονιά τους.
Η προσαγωγή των μελών του δημοτικού συμβουλίου στην αστυνομία είναι απαράδεκτη και πρέπει να καταδικαστεί από όλους. Η προστασία των κεραιών κινητής τηλεφωνίας από την αστυνομία και τις κυβερνήσεις μπορεί να ακυρωθεί μόνο από τη μαζική μας παρουσία σε όλες τις κινητοποιήσεις για το γκρέμισμα των κεραιών σε όλες τις γειτονιές. Οι «διακανονισμοί» μεταξύ παραγόντων και αστυνομίας έχει όρια και δε θα μας οδηγήσει στη απομάκρυνση όλων των κεραιών (είτε είναι πάνω σε σπίτια ιδιωτών ή σε δημόσια κτίρια).
Η δημοτική κίνηση ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΡΕΒΕΖΑΣ θα στηρίξει όλες τις κινητοποιήσεις.
Καλούμε τη συντονιστική επιτροπή αγώνα να συνεχίσει τις κινητοποιήσεις σε όλες τις γειτονιές της πόλης και τους κατοίκους στις γειτονιές να αυτοοργανωθούν σε επιτροπές πολιτών για να βρεθούν και να απομακρυνθούν όλες οι κεραίες κινητής τηλεφωνίας από την πόλη.

Η υποβάθμιση και η υποταγή του περιβάλλοντος που ζούμε στο βωμό της κερδοφορίας του κεφαλαίου μπορεί και πρέπει να σταματήσει.
Σε αυτή την κατεύθυνση πρέπει να στηριχθούν κινητοποιήσεις ενάντια στη συνεχιζόμενη μόλυνση του Αμβρακικού αλλά και η απομάκρυνση εκτρωμάτων , όπως π.χ. οι πινακίδες – φονιάδες που έχει «φυτέψει» ο Δήμος σε διάφορα σημεία της πόλης.
Τέλος καλούμε όλους αυτούς που έχουν βάλει κεραία πάνω στο σπίτι τους, έστω και την τελευταία στιγμή να βάλουν την υγεία των συμπολιτών τους πάνω από το εύκολο και ευκαιριακό κέρδος βοηθώντας τις επιτροπές αγώνα να ξηλώσουν τις κεραίες.
ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΕΡΑΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ.
Ολοι την Τετάρτη το μεσημέρι στις εργατικές κατοικίες στον Αη Γιώργη
Η δημοτική κίνηση
ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΡΕΒΕΖΑΣ