Σάββατο 12 Απριλίου 2008

Τάδε έφη...

... χθες στη Βουλή ο Υφυπουργός Υγείας Γεώργιος Παπαγεωργίου κατά τη διάρκεια συζήτησης επίκαιρης ερώτησης που αφορούσε τα προβλήματα Υγείας στο Νομό Χανίων, όταν κάποια στιγμή αναφέρθηκε και το θέμα των επισχέσεων και των απλήρωτων εφημεριών των γιατρών.

" …Μια αναφορά μόνο για τις επισχέσεις εργασίας που γίνονται, τις οποίες έχουμε δηλώσει ξεκάθαρα και προς κάθε κατεύθυνση ότι θεωρούμε αδικαιολόγητες και απαράδεκτες εν πολλοίς. Δεν είναι δυνατόν το 95% των Παρέδρων του Ελεγκτικού Συνεδρίου να εγκρίνουν και να υπογράφουν τα εντάλματα και κάποιοι να μην θέλουν αρνούμενοι αυτή τη συμμόρφωση σε ό,τι προβλέπεται.
Δεν είναι ανοχύρωτη χώρα η Ελλάδα. Έχουμε τον τρόπο να το αντιμετωπίσουμε. Είμαστε εις θέση να το αντιμετωπίσουμε και όπου προκύπτει πρόβλημα –ευτυχώς δεν προέκυψε- λύσεις υπάρχουν. Έτσι, κανείς γιατρός δεν πρόκειται να μείνει απλήρωτος, κανείς γιατρός δεν θα απέχει από την εργασία του. Οι ίδιοι οι γιατροί το αντιλαμβάνονται και κάποιοι, εξυπηρετούντες κάποιες σκοπιμότητες, συνεχίζουν να ακολουθούν αυτή την τακτική. Το παραβλέπω."

Το σχόλιό μας

Πάλι καλά που μας συγχωρείς Υφυπουργέ μου!Τι μεγαθυμία!