Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2009

Προκήρυξη …γεμάτη αίμα!

Πανικό στα κυβερνητικά επιτελεία και ιδιαίτερα στο υπουργείο υγείας έχει προκαλέσει η πληροφορία ότι επίκειται νέα «αιμοσταγής» προκήρυξη της επαναφυπνισθείσας τρομοκρατικής οργάνωσης Ε.Ο.ΝΓΕ.(Επαναστατική Οργάνωση Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας).

Ταυτόχρονα συναγερμός έχει σημάνει στην αντιτρομοκρατική, ενώ έχουν δοθεί σαφείς οδηγίες για διακριτική παρακολούθηση και φύλαξη όλων των πιθανών στόχων, ιδιαίτερα των πυλών των νοσοκομείων της χώρας.

Κυβερνητικοί κύκλοι επισημαίνουν ότι η επανεμφάνιση και η έντονη δραστηριότητα της οργάνωσης, το τελευταίο χρονικό διάστημα, ενδέχεται να επηρεάσει την πολιτική ζωή της χώρας, προκαλώντας αστάθεια , καθώς διαπιστώνουν ότι ενθουσιασμός επικρατεί στις τάξεις των επαναστατών (μελών, φίλων και οπαδών της οργάνωσης), ενώ δεν διστάζουν να προβλέψουν δυσμενείς επιδράσεις και στον τουρισμό της χώρας μας.( Ουκρανές , Γερμανίδες , Σουηδέζες και γενικώς Σκανδιναβές ).

Παράλληλα διαπιστώνουν ότι μετά από έντονη εσωκομματική διαπάλη φαίνεται ότι έχει κατά κράτος επικρατήσει στα ηγετικά κλιμάκια της οργάνωσης η πιο ακραία πτέρυγα της, γνωστή και με το όνομα « σέχτα συμμαχία των προθύμων» ή «ομοφωνούντες».

Αναμένοντας την νέα προκήρυξη ,αναδημοσιεύουμε σήμερα την προηγούμενη προκήρυξη της Ε.Ο.ΝΓΕ η οποία μας εστάλη μέσα σε κιβώτιο περιέχον διαλύματα Sodium Chloride 0,9%.

Η Εκτελεστική Γραμματεία της Ε.Ο.ΝΓΕ έλαβε σήμερα την επιστολή του Υπουργού Υγείας με τις τροποποιημένες προτάσεις για το υπό ψήφιση νομοσχέδιο και αφού τις συζήτησε κατέληξε στο εξής συμπέρασμα:

Ο αγώνας των νοσοκομειακών γιατρών για την κλαδική σύμβαση, όπως αυτή υπογράφτηκε την 1/12/08 και η εξαγγελία των ιστορικών κινητοποιήσεων για τις επόμενες μέρες ανάγκασαν την κυβέρνηση να προχωρήσει σε βελτιώσεις.

Καλούμε τους συναδέλφους να συμμετέχουν μαζικά στις κινητοποιήσεις που εξαγγείλαμε.

Να σημειώσουμε ότι η αντιτρομοκρατική διαψεύδει σχετικές πληροφορίες ότι η προηγούμενη προκήρυξη ήταν πλαστή, καθόσον έχει επιβεβαιωθεί ότι συνοδευόταν και με το χαρακτηριστικό σήμα της οργάνωσης που είναι το παρακάτω: