Παρασκευή 15 Μαΐου 2009

Τραυματισμός εργαζόμενης στο Νοσοκομείο Πρέβεζας.

Για την κατάσταση των κτιριακών υποδομών του Νοσοκομείου Πρέβεζας έχουν διαχρονικά γραφεί πολλά τόσο από εμάς, όσο και από τα τοπικά αλλά και τα εθνικής εμβέλειας ΜΜΕ.
Για το λόγο αυτό και αίτημα ολης της κοινωνίας είναι η ανέγερση ενός νέου αποκλειστικά Δημόσιου Νοσοκομείου στη πόλη μας.
Τα αποτελέσματα της κακής κατάστασης των υποδομών του Νοσοκομείου δεν άργησαν να έχουν και επικίνδυνα αποτελέσματα
Έτσι προέκυψε και τραυματισμός εργαζόμενης.
Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια τοποθέτησης κουρτινών από εργαζόμενη (Βοηθό Θαλάμου) σε παράθυρο θαλάμου κλινικής του Νοσοκομείου , το παράθυρο άνοιξε , οι μεντεσέδες δεν άντεξαν το βάρος του(!) και το μεταλικό του πλαίσιο έπεσε στο κεφάλι της εργαζόμενης, τραυματίζοντας την στο πρόσωπο (κάταγμα ζυγωματικού).
Είναι απαραίτητο να ληφθούν επι τέλους από τη Διοίκηση του Νοσοκομείου της Πρέβεζας όλα εκείνα τα μέτρα ασφαλείας για να μην έχουμε επανάληψη ανάλογου συμβάντος.

Και μιας και την Κυριακή θα έχουμε και την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στη πόλη μας καλό είναι να μας πει τι θα γίνει με το νέο Νοσοκομείο της Πρέβεζας.

Θα ανεγερθεί σύμφωνα με τις προτάσεις των φορέων και της κοινωνίας της πόλης, δηλ. σαν αποκλειστικά δημόσιο νοσοκομείο από το πρόγραμμα των Δημοσίων Επενδύσεων ή η κυβέρνηση επιμένει να το κατασκευάσει μέσω των Συμπράξεων με Ιδιώτες (ΣΔΙΤ) ξεπουλώντας το μοναδικό ίδρυμα δευτεροβάθμιας περίθαλψης στον Ιδιωτικό τομέα.


Κύριε Καραμανλή αναμένουμε την απάντησή σας.Ελπίζουμε να μην την αποφύγετε .