Πέμπτη 13 Αυγούστου 2009

Μια φανταστική ιστορία.

Να σας διηγηθούμε μια φανταστική ιστορία, όπως ακριβώς μας τη διηγήθηκαν;


Ήταν κάποτε μια υπηρεσία.

Είχε πολλούς, μα πολλούς διευθυντές και διευθύντριες.


Κάθε τόσο όμως είχε και σοβαρά προβλήματα από εσωτερικές διαμάχες (ήταν πολλά τα χρήματα Μήτσο μ’), αλλά και από κακές συμπεριφορές.


Μέσα σε αυτούς τους πολλούς διευθυντές ,συγκαταλέγονταν και τρεις.

Ας πούμε ο Α, ο Β και ο Γ.


Κάποτε ο διευθυντής Α έκανε μια αναφορά για κάποιο εργαζόμενο Χ, , κατηγορώντας τον για αντιδεοντολογική συμπεριφορά και για malpractice. Αποφασίστηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση ( η λεγόμενη και ΕΔΕ).Την ανέλαβε ο διευθυντής Β, ο οποίος στο πόρισμά του δικαίωνε τον συνάδελφό του διευθυντή Α και απέδιδε ευθύνες για malpractice στον εργαζόμενο Χ.


Έλα ντε όμως, που μετά από λίγο καιρό ο διευθυντής Β βρέθηκε να κατηγορείται από κάποιο εργαζόμενο Ψ για προσβλητική και απρεπή συμπεριφορά! Μάλιστα μάρτυρας του συγκεκριμένου επεισοδίου ήταν και ο διευθυντής Γ. Τότε η υπηρεσία αποφάσισε πάλι ΕΔΕ .

Και πού τη ανέθεσε;

Μα , στο διευθυντή Α.(Ναι, ναι σε αυτόν που είχε δικαιώσει, με το πόρισμά του, ο διευθυντής Β λίγο καιρό πριν).


Ταυτόχρονα, μετά από λίγο καιρό, ο διευθυντής Γ έκανε μια αναφορά για αντιδεοντολογική συμπεριφορά κατά κάποιου εργαζόμενου Ζ. Αποφασίστηκε και πάλι ΕΔΕ .Πού φαντάζεστε ότι την ανέθεσαν ; Μα στο διευθυντή Β!!!


Σας κούρασε η ιστοριούλα μου;


Ακόμα δεν μας διηγήθηκαν τα αποτέλεσμα αυτών των ΕΔΕ.

Μήπως όμως μπορείτε να μας βοηθήστε , μαντεύoντας τα πορίσματα των δυο άλλων ΕΔΕ;



Α, κάτι που ξέχασα .Μια μικρή λεπτομέρεια .Κατά διαβολική σύμπτωση και ο Α, και ο Β και ο Γ ανήκαν στον ίδιο πολιτικό χώρο.



Ουαί υμίν γραμμματείς και Φαρισαίοι …υποκριταί!