Σάββατο 29 Αυγούστου 2009

Σύσκεψη ενώσεων νοσοκομειακών γιατρών Δυτ. Ελλάδας

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Καλούνται τα προεδρεία των ενώσεων νοσοκ. γιατρών της Πελοποννήσου, της Αιτ/νίας, της Ζακύνθου και της Κεφαλονιάς σε περιφερειακή σύσκεψη στην Πάτρα (αμφιθέατρο νοσοκομείου Ρίου) το Σάββατο 5/9/09, ώρα 11.30πμ.

Σκοπός της σύσκεψης είναι να συντονίσουμε την αντίδρασή μας μπροστά στις ανησυχητικές καθυστερήσεις που παρατηρούνται στην υλοποίηση των ρυθμίσεων του ν. 3754/09 (προκηρύξεις, συγκρότηση συμβουλίων κρίσης) καθώς και στα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στις πληρωμές των εφημεριών (πλαφόν, ελλιπή κονδύλια, εγκύκλιος Γεν. Λογιστηρίου κ.λπ.)

Παρόμοιες περιφερειακές συσκέψεις πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα (Β. Ελλάδα, Θεσσαλία, Κρήτη), με σκοπό να σταλεί μήνυμα προς την Κυβέρνηση ότι δεν θα παραμείνουμε παθητικοί παρατηρητές στις όποιες κωλυσιεργίες και παλινωδίες.

Οι συσκέψεις αυτές θα προηγηθούν της συνεδρίασης της Εκτ. Γραμματείας της ΟΕΝΓΕ.

(Θα βοηθήσει αν κάθε ένωση προσκομίσει στοιχεία προκειμένου να διαμορφωθεί συνολική εικόνα για την περιοχή πχ προβλήματα εφημέρευσης, απλήρωτες εφημερίες, συμβούλια, αναβαθμίσεις, γενικότερα ζητήματα που απασχολούν τους συναδέλφους και θέτουν προβλήματα στη λειτουργία των ιδρυμάτων)

Για την πρόσκληση

Τα μέλη του Γ.Σ. της ΟΕΝΓΕ

Γιώργος Γιαννόπουλος

Τάσος Γιακουμής