Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2009

Η μπάλα στην εξέδρα.

Δυο χρόνια τώρα οι εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο Πρέβεζας και το σωματείο τους θέτουν επανειλλημένα το δίκαιο αίτημα να χορηγηθεί η ειδική 10ήμερη άδεια και το ειδικό επίδομα, όπως ο νόμος προβλέπει (κλικ εδώ), στο προσωπικό του Νοσοκομείου που εργάζεται στα Επείγοντα, στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας, και στη Μονάδα Μεσογειακής Αναιμίας.

Στη προσπάθεια αυτή χρησιμοποίησαν κάθε νόμιμο μέσο.Από τις συνεχείς παρεμβάσεις και συζητήσεις με τη Διοίκηση του Νοσοκομείου, μέχριτην καταγγελία της Διοίκησης, τις κινητοποιήσεις , την επιστράτευση της ΠΟΕΔΗΝ, ακόμα και την εξώδικη κλήση-διαμαρτυρία.

Στου κωφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα.

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου αφού ροκάνισε το χρόνο με συνεχείς παραπομπές του θέματος σε επόμενες συνεδριάσεις της , αφού επιστράτευσε ατεκμηρίωτες απόψεις γύρω από τη λειτουργία των συγκεκριμένων τμημάτων , αφού ο ένας έριχνε την ευθύνη στον άλλον, αφού προσπάθησε να κλείσει τα στόματα δίνοντας το 50 % των νόμιμων(!) ατύπως και με τη μορφή ρεπό, αποφάσισε να πετάξει τη μπάλλα στην κερκίδα περιμένοντας τον διαιτητή να σφυρίξει τη λήξη του αγώνα.

Στη προκειμένη περίπτωση να δώσουν την λύση οι εκλογές.

Είναι απορίας άξιον πώς μετά από τέτοιες μεθοδεύσεις έχει τη απαίτηση να την λαμβάνουν σοβαρά οι εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο.


Προφανώς αναλαμβάνει πλέον πλήρως την ευθύνη για τα μελλούμενα.