Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2009

Υγιεινή και Ασφάλεια της Εργασίας στους τομείς της Υγείας.

Πραγματοποιείται στην Αλεξανδρούπολη το 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο με αντικείμενο την Υγιεινή και Ασφάλεια της Εργασίας στους Τομείς της Υγείας, η έναρξη των εργασιών του οποίου θα λάβει χώρα στο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Θράκης, Alexander Beach Hotel την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2009.  
Συμμετέχοντες είναι στην πλειονότητά τους οι ενασχολούμενοι με θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας της Εργασίας στη χώρα μας και έχουν δηλώσει ήδη την παρουσία τους είτε στις Επιτροπές του Συνεδρίου (Επιστημονική και Οργανωτική), είτε με ερευνητικές εργασίες και παρουσιάσεις. 
Το Συνέδριο οργανώνεται από την Ελληνική Εταιρεία Ιατρικής της Εργασίας και Περιβάλλοντος και το Εργαστήριο Υγιεινής και Προστασίας Περιβάλλοντος του Τμήματος Ιατρικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης σε συνδιοργάνωση με το Σωματείο Υπαλλήλων Κρατικών Νοσοκομείων Έβρου, τον Σύλλογο Τεχνικών Ασφαλείας Ελλάδας, τον Σύνδεσμο Διπλωματούχων Νοσηλευτών Χειρουργείου και το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών Υγιεινή και Ασφάλεια της Εργασίας (Τμήμα Ιατρικής Δ.Π.Θ. σε σύμπραξη με τα Τμήματα Δημόσιας Υγιεινής και Νοσηλευτικής Α του Τ.Ε.Ι. Αθήνας).