Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

"Έχουμε τρελαθεί τελείως;"


Διαβάζουμε από τη «Ναυτεμπορική»


ΕΕ: Παράταση του πακέτου στήριξης προς τις ελληνικές τράπεζες

Την παράταση του πακέτου στήριξης για τα ελληνικά χρηματοπιστωτικά ιδρύματα μέχρι τις 30 Ιουνίου ενέκρινε σήμερα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή  εκτιμώντας ότι συμβαδίζει με τους κανόνες που ισχύουν για την κρατική ενίσχυση εταιρειών που έχουν πληγεί από την χρηματοπιστωτική κρίση.

«Η παράταση των μέτρων είναι περιορισμένου χρόνου και έκτασης. Η Κομισιόν κατέληξε ότι αποτελούν κατάλληλο μέσο για την άρση σοβαρής διαταραχής της ελληνικής οικονομίας», αναφέρεται σε σημερινή ανακοίνωση της Κομισιόν.

Όπως σημειώνει, τα μέτρα στήριξης περιλαμβάνουν σχέδια ανακεφαλαιοποίησης, εγγυήσεων καθώς και στήριξης προς τα πιστωτικά ιδρύματα μέσω της έκδοσης ειδικών ομολόγων του ελληνικού Δημοσίου. Τα μέτρα είχαν αρχικά εγκριθεί στις 19 Νοεμβρίου 2008 και είχαν παραταθεί έως τις 18 Σεπτεμβρίου 2009.

Πηγή: Reuters

Ενώ για τους αγρότες….

Εμ βέβαια. Βλέπεις οι τραπεζίτες δεν ανήκουν στους: «τραμπούκους», «μη νομιμοποιημένους συνδικαλιστές», «επιχειρηματίες»,  δεν ανήκουν σε αυτούς που «απειλούν και εκβιάζουν»  και προπάντων δεν  είναι …. «σεξιστές » και δεν είναι «αχταρμάς που αγγίζει τα όρια του αναρχοσυνδικαλισμού»!!!


Αλήθεια φίλοι του ΠΑΣΟΚ : Έχουμε τρελαθεί τελείως;