Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

Ανακοίνωση της Πανελλήνιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας Νοσηλευτικού Προσωπικού


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ  ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ  ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟΥ  ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ  (ΠΑ.Σ.Ο.ΝΟ.Π.)
                                        Αθήνα, 05/05/2010
ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ 

Οργή, θλίψη και αποτροπιασμός είναι οι λέξεις που μπορούν να περιγράψουν τα συναισθήματα για τον τραγικό θάνατο των συμπολιτών μας κατά τα θλιβερά επεισόδια που αμαύρωσαν τη σημερινή, μεγαλειώδη πορεία διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε  από 200.000 απεργούς ενάντια στα μέτρα που επιχειρεί να νομοθετήσει η Κυβέρνηση.
Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων για τον άδικο χαμό των οικείων τους και  καταδικάζουμε απερίφραστα τις πράξεις βίας εκείνων που καπηλεύτηκαν τη μεγαλύτερη πορεία διαμαρτυρίας που έγινε, από τη μεταπολίτευση μέχρι σήμερα.
Ο αγώνας όμως δεν τελειώνει εδώ. Ούτε τέτοιου είδους προβοκατόρικες ενέργειες είναι ικανές να αποτρέψουν το υγειές συνδικαλιστικό κίνημα και τις χιλιάδες των εργαζομένων από τη συνέχιση της διεκδίκησης.
Με πρωτοβουλία της ΟΕΝΓΕ, η 6η Μαΐου 2010 κηρύσσεται ως ημέρα δράσης για την Υγεία. Η ΠΑΣΟΝΟΠ συμμετέχει στο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας που διοργανώνουν η ΟΕΝΓΕ και η ΕΙΝΑΠ έξω από το Υπουργείο Υγείας στις 12:30μμ.
Το Νοσηλευτικό Προσωπικό του λεκανοπεδίου, ο Κλάδος που σήμερα αποδεκατίζεται από τα μέτρα της Κυβέρνησης, θα δηλώσει δυναμικά ¨παρών¨.
                               
                                                Γραφείο Τύπου ΠΑ.Σ.Ο.ΝΟ.Π.