Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Ο βρώμικος πόλεμος στο χώρο της ιδιωτικής υγείας καλά κρατεί!


Όταν τα κέρδη είναι  σίγουρα και μεγάλα ,
όταν το ποσοστό κέρδους είναι από τα υψηλότερα στο χώρο των επιχειρήσεων ,
όταν ακόμη και σε καιρό «οικονομικής κρίσης»  ο κλάδος βρίσκεται σε κερδοφορία γιατί φροντίζουν οι κυβερνήσεις και το αστικό κράτος γι αυτό …
…ε , τότε είναι λογικό να πέφτουν και πισώπλατα  χτυπήματα .
Μύρισαν… αίμα οι καρχαρίες και γι αυτό κάνουν σαν αφηνιασμένοι.
Εξ άλλου το Ελληνικό «Δημόσιο» με τον έναν ή άλλο τρόπο πριμοδοτεί τα συμφέροντά τους .
Αναφερόμαστε στο νέο(;) πόλεμο συμφερόντων  που ξέσπασε στο χώρο της  Ιδιωτικής Υγείας.
Σε λιγότερο από ένα χρόνο μετά τις δημόσιες καταγγελίες Μαρτίνη κατά του Α. Βγενόπουλου, τον οποίο κατηγoρούσε για παρασκηνιακές μεθοδεύσεις με στόχο την αφαίρεση της άδειας λειτουργίας του μαιευτηρίου Γαία, ο Μαρτίνης ι μιλάει και πάλι  για «διαπλεκόμενα επιχειρηματικά συμφέροντα», που επιχειρούν να τορπιλίσουν τη λειτουργία του Ερρίκος Ντυνάν!
Το πρόσφατο ιστορικό της υπόθεσης: προέκυψε θέμα νόμιμης άδειας λειτουργίας της Μονάδας  Τεχνητού Νεφρού του Ερρίκος Ντυνάν, ο Οργανισμός Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών διέκοψε  τη συνεργασία του με τη συγκεκριμένη μονάδα του νοσοκομείου, ο  Μαρτίνης  προχώρησε σε απόφαση αναστολής της λειτουργίας της μονάδας, την οποία όμως μετά  ανακάλεσε, προαναγγέλλοντας ότι θα προτείνει στο δ.σ. να διακόψει συνολικά τη λειτουργία του το νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν και άφησε σαφέστατες αιχμές (σχεδόν το είπε ) για  βρώμικο πόλεμο και φαινόμενα επιχειρηματικής διαπλοκής που θέλουν να κλείσουν το Νοσοκομείο που διοικεί.
Εννοώντας τον επικεφαλής της MIG και της Μarfin Popular Bank, Α.Βγενόπουλο.

Αυτή είναι η… ομορφιά της ιδιωτικής υγείας