Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Όλο Θα και Θα και Θα …


 Κλικ στις εικόνες για την απόφαση έγκρισης ανέγερσης του Νέου Νοσοκομείου Λευκάδας

Όταν παραμονές των περιφερικών εκλογών ο Υφυπουργός Υγείας  Μιχάλης Τιμοσίδης από τα Γιάννενα έδινε υποσχέσεις για το νέο Νοσοκομείο της Πρέβεζας (κλικ εδώ), είχαμε κρατήσει μικρό καλάθι  και δημοσιοποιήσει  τις επιφυλάξεις μας και είχαμε υποβάλλει μερικά ερωτήματα.
Δεν πέρασε πολύς καιρός και έσκασε η είδηση της έγκρισης  με βούλα και υπογραφή, ανέγερσης του νέου Νοσοκομείου Λευκάδας  , ενώ σιγή ασυρμάτου έκτοτε  για το Νοσοκομείο Πρέβεζας.
Τα δεδομένα έτσι όπως διαμορφώνονται μας δίνουν την πεποίθηση ότι το νέο Νοσοκομείο της Πρέβεζας ...όνειρο ήταν και πάει.

Πολύ απλά, σε μια συγκεκριμένη οικονομική συγκυρία όπου περικόπτονται (για την ακρίβεια κατακρεουργούνται) βασικές δαπάνες για την υγεία, όπου βρίσκεται "υπό διαμόρφωση ο νέος Υγειονομικός Χάρτης" της χώρας, όπου είναι ζήτημα χρόνου να αρχίσουν οι συγχωνεύσεις και τα λουκέτα σε δημόσια νοσοκομεία, έχει κανείς την άποψη ότι θα εγκρίνουν, μέσω πάλι του ΕΣΠΑ, την ανέγερση νέου Νοσοκομείου  στην Πρέβεζα, 30 χιλιόμετρα από το νέο Νοσοκομείο της Λευκάδας και 40 χιλιόμετρα από το μεγαλύτερο και σχετικά νέο Νοσοκομείο της Άρτας;
Χλωμό δεν σας φαίνεται;