Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Ηγεσία της ΓΣΕΕ: Δούρειος Ίππος του κεφαλαίου μέσα στο εργατικό κίνημα.




Δεν πρόκειται απλά για συνδικαλιστική γραφειοκρατία. 
Πρόκειται για το Δούρειο Ίππο του κεφαλαίου στο εργατικό κίνημα.
Πρόκειται για ανθρώπους που δρουν συνειδητά μέσα στο εργατικό κίνημα για να το ποδηγετούν σε ανώδυνες για τα συμφέροντα του κεφαλαίου δράσεις και να το αποπροσανατολίζουν ταξικά. 
Αυτή είναι η ηγεσία της  ΓΣΕΕ.
Αντί λοιπόν οι ξεφωνημένοι εργατοπατέρες  της ηγεσίας της ΓΣΕΕ να  συντονίσουν τα βήματά  τους  με τους εργαζόμενους του Δημόσιου τομέα σε μια γενική απεργία στις 10 Φλεβάρη,  με προοπτική παραπέρα κλιμάκωσης των κινητοποιήσεων όπως απαιτεί η  κρισιμότητα των ημερών και  η  επίθεση που δέχονται συνολικά οι εργαζόμενοι, αποφάσισαν να ορίσουν ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ  απεργιακής κινητοποίησης σε σχέση με τους εργαζόμενους του Δημόσιου Τομέα.

Το κερασάκι στη τούρτα της κοροϊδίας των εργατοπατέρων   έρχεται από το σύνθημα της ηγεσίας της  ΓΣΕΕ : ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!!

Έχουμε την άποψη ότι οι δυνάμεις που έχουν ταξική αναφορά  μέσα στο εργατικό κίνημα δεν μπορούν να συνεχίζουν να κρύβονται πίσω από το δάχτυλό τους , σε σχέση με τη στάση τους  απέναντι στη ξεπουλημένη συνδικαλιστική γραφειοκρατία της ΓΣΕΕ και στις διασπαστικές αποφάσεις της και πρακτικές της.

Είναι καιρός ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ  να την  παραμερίσουν.

Θεωρούμε ότι οι πρωτοβουλίες ανεξάρτητου  συντονισμού πρωτοβάθμιων σωματείων , όπου αυτές υπάρχουν και δρουν στη χώρα μας, πρέπει να πάρουν απόφαση για απεργία στις 10 Φλεβάρη , μαζί με τους εργαζόμενους του Δημόσιου Τομέα, γυρίζοντας την πλάτη στη διασπαστική τακτική της ξεφωνημένης συνδικαλιστικής   γραφειοκρατίας.
Άλλωστε στη κατεύθυνση αυτή ήδη δρουν και οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ.