Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Ναι αυτό είναι συντεχνιασμός!


Διαβάζουμε την ανακοίνωση που έχει αναρτηθεί στο διαδικτυακό τόπο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και φαίνεται να υπογράφεται από τους προέδρους της ΠΟΣΕΥΠΙΚΑ, των Ιατρικών Συλλόγων Αθήνας, Πειραιά, Θεσσαλονίκης και των Ελευθεροεπαγγελματιών Γιατρών Αττικής (κλικ εδώ)  και ταυτόχρονα ξαναθυμόμαστε τα  12 σημεία και το πνεύμα της απόφασης  της γενικής συνέλευσης της  κατάληψης του Υπουργείου Υγείας (κλικ εδώ)  και αυτό που διαπιστώνουμε είναι ότι οι υπογράφοντες πρόεδροι των ιατρικών Συλλόγων έχουν… ανακρούσει πρύμναν.
Ξαναγυρίζουν στα παλιά τους "λημέρια" : Η συντεχνία μας να περνά καλά  και για τους υπόλοιπους… γαία πυρί  μειχθήτω!
Αποδεικνύοντας ότι  όποιες παραχωρήσεις έκαναν  οι συγκεκριμένοι κύριοι στο διεκδικητικό  πλαίσιο της κατάληψης του Υπουργείου Υγείας,  τις έκαναν κάτω από τη πίεση  της βάσης των γιατρών και τη φλόγα του αγώνα , φοβούμενοι πιθανόν ότι θα μείνουν έξω από τα  τεκταινόμενα...   
Τώρα που ο αγώνας περνά σε άλλο στάδιο , αφού μάλλον  τους τράβηξαν κάποιοι και λίγο το αυτάκι, αποφάσισαν να προχωρήσουν στο γνωστό «πονηρό μονοπάτι, που πάει ντουγρού στην κατηφόρα τη μεγάλη».

Για να τελειώνουμε:
Δεν ξέρετε πού μπλέξατε αγαπητοί μου!
Θα το αξιοποιήσει στο έπακρο ο  Α. Λοβέρδος και η κυβέρνηση αυτό.
Θα σας δώσει και κάποιο …κοκαλάκι να «γλείψετε».Θα κάνει κάποιες μικροπαραχωρήσεις της στιγμής!
Θα έλθει η ώρα που θα το αξιοποιήσουν αυτό  και τα  γνωστά «παπαγαλάκια».

Και θα σας λιώσουν ….Θα σας λιώσουν!

Αν νομίζετε ότι το κεφάλαιο στη φάση των αναδιαρθρώσεων που βρίσκεται, θα σας  εκφράσει την "ιδιαίτερη συμπάθειά του"... είστε βαθειά νυχτωμένοι.

Εδώ είμαστε και θα τα ξαναπούμε...