Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Προς καναπεδάκηδες…



Όσο δεν θα βγαίνετε στους δρόμους διαδηλώνοντας και ζητώντας αυτά που σας ανήκουν , τη ζωή που σας ανήκει , όσο δεν δημιουργείτε συνθήκες  ώστε αυτοί που θάβουν σήμερα τα όνειρά σας να μη ξέρουν πού να κρυφτούν,  τόσο  θα δίνετε το δικαίωμα στον Α. Λοβέρδο και στον κάθε Λοβέρδο να ράβει "καινούργια κουστούμια" και να ισχυρίζεται αυτά:

Α. ΛΟΒΕΡΔΟΣ: ….Η μισή αλήθεια είναι κακό πράγμα και, κ. Χατζηνικολάου, είδαμε μέχρι στιγμής έναν πάρα πολύ σοβαρό ελληνικό λαό να παρακολουθεί με θετικό τρόπο ακόμα και τη μείωση του εισοδήματος του. Δεν λέω ότι ήταν χαρούμενος …
Ν. ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ: Τώρα μη το λέτε αυτό, γιατί μου θυμίζει αυτό που είπε ο Πρωθυπουργός ότι τον σταματούν στο δρόμο και του λένε να δώσω τη σύνταξή μου για την Ελλάδα κλπ. και θέλω να σας πω ότι αυτό δεν είναι αλήθεια. Ο κόσμος θεωρεί, οι πολίτες θεωρούν η μεγάλη τους πλειονότητα και ανεξαρτήτως πολιτικών τοποθετήσεων, ότι για άλλη μια φορά καλούνται να πληρώσουν οι μικροί και οι μεσαίοι.
Α. ΛΟΒΕΡΔΟΣ: Άλλο αυτό.
Ν. ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ: Ε, πώς άλλο αυτό; Μα είναι μόνο αυτό.
Α. ΛΟΒΕΡΔΟΣ: Κοιτάξτε, θέλω να ταξινομήσω κάπως με καλύτερο τρόπο τις δικές μου σκέψεις, μήπως δημιουργώ εγώ λάθος μηνύματα και φταίω εγώ. Πρώτον, στις μεγάλες αποφάσεις, η μεγαλύτερη μέχρι στιγμής, κ. Χατζηνικολάου, ήταν η περσινή, το Μάιο, μισθοί, συντάξεις, 13ος - 14ος, τα θυμάστε. Δεν υπήρχε μεγαλύτερη και οξύτερη και οδυνηρότερη για έναν Υπουργό και φυσικά για τον Πρωθυπουργό απόφαση από εκείνη.
Εάν θυμηθούμε τη στάση του λαού τότε, θα δείτε ότι στην πλειοψηφία το στήριξε. Έκτοτε έχουμε επιμέρους πολιτικές για επιμέρους θέματα που διαμορφώνονται επιμέρους πλειοψηφίες υπέρ των κυβερνητικών μέτρων. Αυτό είναι μια αλήθεια.

Διαλέγετε…


Πηγή:ΑΠΕ
ΥΓ: Σιγά μη παραιτούνταν ο Λοβέρδος στο εξάμηνο...
      Όλα καλά πάνε...

Ν. ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ: Κάνετε σκέψεις παραίτησης;
Α. ΛΟΒΕΡΔΟΣ: Όχι καμία.
 Ν. ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ: Σας ρωτώ, γιατί είχατε πει ότι στο εξάμηνο θα κάνετε απολογισμό, τι λέει ο απολογισμός σας;
Α. ΛΟΒΕΡΔΟΣ: Την Πέμπτη 31 του μηνός έχω προσκαλέσει την Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων, αύριο το απόγευμα που έχουμε συνεδρίαση για το Ωνάσειο θα τους το ανακοινώσω, την Πέμπτη τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους του Υπουργείου και την Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων να της παρουσιάσουμε την πορεία μας σε ό, τι αφορά την εγκαθίδρυση ψηφιοποιημένου λογιστικού διπλογραφικού συστήματος και την μηχανοργάνωση στα νοσοκομεία.