Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

ΑL TSANTIRI NEWS




 ... Γ. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ: Βέβαια - βέβαια. Ανοιχτό ζήτημα το θέμα των προμηθειών στα νοσοκομεία, γιατί απ' ό,τι μου έλεγε και ο κ. Ρωμανιάς είχε προσωπική εμπειρία. Πήγε σε ένα νοσοκομείο γνωστός του…
 κ. ΡΩΜΑΝΙΑΣ: Όχι σε ένα. Έχω πάει σε πάρα πολλά νοσοκομεία.
Γ. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ: Και μέχρι και τις γάζες τους λένε. Δεν ξέρω αν αυτό εσείς το θεωρείτε ότι μπορεί να είναι αντίδραση από την πλευρά κάποιων γιατρών. Τους λένε "φέρε οξυζενέ από το σπίτι, φέρε γάζες".
 Α. ΛΟΒΕΡΔΟΣ: Τα είπαμε. Είναι υπαρκτό πρόβλημα. Υπάρχουν και ορισμένες φορές που κλινική βοηθάει άλλη κλινική. Υπάρχουν ελλείψεις από κακή αντίληψη περικοπής. Περικοπή είναι, όπως είπα και στην αρχή στην εκπομπή σας, μείωση της σπατάλης, δεν είναι "δεν αγοράζω υλικά".

Οπότε συνάδελφοι πάρτε αυτή τη δήλωση του υπουργού και δώστε την στους διοικητές των νοσοκομείων σας.
Αναμένω νέα σας...


... Α. ΛΟΒΕΡΔΟΣ: Λέω λοιπόν, όχι να σε δείρω, και εγώ κάτι να βάλω. Τι να βάλω, την κυριαρχία μου; Να πουλήσω έδαφος; Δεν γίνεται. Το Σύνταγμα το απαγορεύει κι αν και το Σύνταγμα δεν το απαγόρευε ακόμη, είναι προδοσία.
Γ. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ: Μα το υπογράψαμε. Το υπογράψαμε αυτό.
Α. ΛΟΒΕΡΔΟΣ: Όμως, εμείς δεν λέμε να πωληθεί έδαφος.
Γ. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ: Το λέει το μνημόνιο.
Α. ΛΟΒΕΡΔΟΣ: Ακούστε, κ. Παπαδάκη. Άλλο πωλώ - που δεν μπορώ - ένα νησί, που δεν μπορώ να το κάνω, δηλαδή είναι και κωμικό, δεν γίνονται αυτά τα πράγματα, άλλο πουλώ ένα οικόπεδο σε ένα νησί. Το καταλαβαίνετε; Καταλαβαίνετε τη διαφορά;

Ναι, αυτό που καταλαβαίνουμε είναι:
1.και το δημόσιο  οικόπεδο είναι έδαφος, άρα όταν το πουλάς  διαπράττεις προδοσία
2. ότι μπορείς να  χωρίσεις το νησί σε οικόπεδα και μετά… πουλάς  το νησί σε οικόπεδα !

Τι ακούω ο άνθρωπος από αυτόν  το Λοβέρδο…
Θα τρελαθώ κυρία μου...

 Πηγή:ΑΠΕ