Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Θα στραγγαλίσουν πλήρως τα δημόσια νοσοκομεία !

Όπως ίσως θα έχετε πληροφορηθεί η Eurostat ανακοίνωσε σήμερα τα δημοσιονομικά στοιχεία για το 2010.Το έλλειμμα Γενικής Κυβέρνησης για το 2010 διαμορφώνεται στο 10,5% του ΑΕΠ.

 Με βάση  αυτή την ανακοίνωση η Ελλάδα το 2010 είχε το δεύτερο μεγαλύτερο έλλειμμα στην Ε.Ε. μετά την Ιρλανδία (-32,4%) και κοντά στην Μεγάλη Βρετανία (-10,4%), ακολουθούμενη από την Ισπανία (-9,2%) και την Πορτογαλία (-9,1%).
Ως προς το δημόσιο χρέος η Ελλάδα είχε το υψηλότερο χρέος στην Ε.Ε. (142,8% του ΑΕΠ) με δεύτερη την Ιταλία (119% του ΑΕΠ) ακολουθούμενη από το Βέλγιο (96,8% του ΑΕΠ) και την Ιρλανδία (96,2%).

-Αφού λοιπόν στραγγάλισαν οικονομικά το λαό μας και ιδιαίτερα τα πιο φτωχά στρώματα της ελληνικής κοινωνίας,
-Αφού κοντεύουν να τινάξουν πλήρως  στον αέρα τη λειτουργία των δημόσιων νοσοκομείων με τις τεράστιες περικοπές και τις ελλείψεις υγειονομικού υλικού

 διαπιστώνουν ότι οι στόχοι τους δεν επετεύχθησαν…

Διότι το μεν χρέος αυξάνεται, ενώ διαπιστώνεται και απόκλιση ως προς το έλλειμμα σε σχέση με τις προβλέψεις του κειμένου της εισηγητικής έκθεσης του προϋπολογισμού που το κατέγραφε στο 9,4% του ΑΕΠ .

Τι έχουν σκοπό να κάνουν;
Μα διαβάστε (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) και θα καταλάβετε:
... «Σε κάθε περίπτωση, η Ελληνική Κυβέρνηση παραμένει προσηλωμένη στους στόχους του Προγράμματος Οικονομικής Πολιτικής και προτίθεται να λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα για την επίτευξη τους».

Δηλαδή νέα βάρβαρα και χειρότερα μέτρα!

Και  αν θέλετε να μάθετε και πού αποδίδουν την αστοχία τους...
 Ανάμεσα στα άλλα:
«..ε) Στην επιδείνωση στο οικονομικό αποτέλεσμα των νοσοκομείων (0,3% του ΑΕΠ).»!!!

Δηλαδή, όλο αυτό το  οικονομικό στέγνωμα  των νοσοκομείων, όλα αυτά τα χαράτσια που επέβαλαν  στους   χρήστες υπηρεσιών υγείας η κυβέρνηση και ο υπουργός υγείας,  όχι μόνο δεν  είχε  το αναμενόμενο γι αυτούς αποτέλεσμα , αλλά  οδήγησε σε επιδείνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων των νοσοκομείων!

Τι θα κάνουν τώρα;
Μετά από αυτό, μην έχετε ουδεμία αμφιβολία,  θα τα στραγγαλίσουν οικονομικά τα νοσοκομεία, θα τα στεγνώσουν πλήρως από υγειονομικό υλικό, θα φορτώσουν κι άλλα χαράτσια στους προσερχόμενους χρήστες υπηρεσιών υγείας και εν τέλει άσχετα με τις κραυγές του Υπουργού Υγείας ,ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΚΛΙΝΕΣ, ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ!.

Όλοι στο δρόμο χωρίς άλλη καθυστέρηση!