Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Ολοκαύτωμα! ΤΟ ΕΣΥ στα κρεματόρια κυβέρνησης -κεφαλαίου-ΔΝΤ-ΕΕ-ΕΚΤ

Αδυνατούν  οι λέξεις να περιγράψουν αυτά που εξελίσσονται αυτές τις μέρες στη χώρα μας και βάζουν  οριστική ταφόπλακα στην  όποια δημόσια περίθαλψη υπήρχε .
 
Αυτοί που  ασκώντας τον  πιο αισχρό εκβιασμό έσυραν τη χώρα  στο σφαγείο του ΔΝΤ , της ΕΕ και της ΕΚΤ και το λαό   στη φτώχεια και στην ανεργία, ολοκληρώνουν το ολέθριο έργο τους και στο χώρο της Δημόσιας Περίθαλψης.

Με ύφος σύγχρονου Πόντιου Πιλάτου σήμερα  ο Α. Λοβέρδος  και οι πραιτοριανοί του ανήγγειλαν την τελική καταδίκη εκφράζοντας την με ένα αισχρό εκβιασμό:
Ή δέχεστε αυτά που σχεδιάζουμε ή το αμέσως επόμενο διάστημα κλείνουμε το 40% των νοσοκομείων λόγω αδυναμίας χρηματοδότησης!

Παραθέτουμε απόσπασμα από την ομιλία  του σύγχρονου Πόντιου Πιλάτου προς το... πλήθος:
«…Κυρίες και κύριοι, αν αυτά δεν επιτευχθούν, αν σ' αυτούς που υπονομεύουν την προσπάθειά μας τους περάσει, αν η κυβέρνηση αυτή ανακόψει αυτή την προσπάθεια εξορθολογισμού του χώρου της υγείας, αν ο κ. Αηδόνης, ο κ. Τιμοσίδης και εγώ δε φανούμε στα μάτια των φορέων της υγείας, των ανθρώπων που δουλεύουν στα νοσοκομεία, ως επαρκείς και προσπαθήσουν να ανακόψουν την πορεία μας, αν αυτό το σχέδιο δεν προχωρήσει εν πάση περιπτώσει, η επόμενη λύση θα είναι οδυνηρή και δεν θα αφορά εξορθολογισμό του συστήματος αλλά αδυναμία πληρωμής τουλάχιστον του 40% των νοσοκομείων της χώρας.
 Ή θα κάνουμε αυτά που είπαμε όπως τα είπαμε, στα χρονοδιαγράμματα που βάλαμε, με την προσοχή που είπαμε και με συνεννόηση όλων όσοι εργάζονται στο χώρο της υγείας, ή θα ανακοπεί αυτή μας η πορεία με οποιονδήποτε τρόπο βίαιο, ή άλλο και η επόμενη κίνηση αν χαθεί χρόνος θα είναι ένα 40% των νοσοκομείων της χώρας να μην μπορεί να πληρωθεί στις ανάγκες του.
 Πρέπει όσοι με έναν τρόπο, να τον έλεγα απερίσκεπτο, αλλά και όσοι για λόγους δικών τους συμφερόντων με έναν τρόπο δόλιο προσπαθούν να σταματήσουν την απόπειρα εξορθολογισμού του δημόσιου συστήματος υγείας, τότε επισπεύδουν και επιταχύνουν το μοιραίο για τη δημόσια υγεία του τόπου, δηλαδή να μην μπορεί το κράτος να ανταπεξέλθει στις δαπάνες του 40% των δομών του συστήματος υγείας».

Συνάδελφοι και συναδέλφισσες .Τα ψέματα τέλειωσαν!
'H κατεβαίνουμε από αύριο στους δρόμους , ξεσηκώνουμε τα νοσοκομεία, όλους τους υγειονομικούς  και όλο  το λαό
 Σε αγώνα διαρκείας για
 -Δωρεάν , αποκλειστικά δημόσια, σύγχρονη και ισότιμη περίθαλψη  για όλο το λαό
 -Αξιοπρεπείς  και ανθρώπινες συνθήκες εργασίας και αμοιβές για ζούμε με αξιοπρέπεια
- να φύγει η σύγχρονη χούντα κυβέρνησης-κεφαλαίου-ΔΝΤ-ΕΕ-ΕΚΤ

Ή Θα οδηγηθούμε σύσσωμοι  εμείς ως υγειονομικοί λειτουργοί , το ΕΣΥ και η ίδια η περίθαλψη και η Υγεία ενός ολόκληρου λαού στα σύγχρονα κρεματόρια του καπιταλισμού.

Μην έχετε αυταπάτες!
Μας οδηγούν ως πρόβατα σε σφαγή.
Κανείς δεν πρόκειται να διασωθεί αν επιτύχουν οι σχεδιασμοί τους.
Μετά  τη σταύρωση που ετοιμάζουν δεν θα υπάρξει ανάσταση
Ας ορθώσουμε πρώτοι  εμείς  το ανάστημά μας!
Το οφείλουμε  στα τόσα χρόνια ζωής που ξοδέψαμε μέσα στα Νοσοκομεία και στα Κέντρα Υγείας,
Το οφείλουμε στο λαό μας που αυτή τη στιγμή δοκιμάζεται.
Το οφείλουμε στους όρκους που δώσαμε.
Το οφείλουμε στα τόσα χρόνια που ξοδέψαμε παλεύοντας να κατακτήσουμε τη γνώση.
Τελικά το οφείλουμε στα παιδιά μας και στις γενιές που έρχονται.
Να μην υποταχθούμε! 
Να μην υπακούσουμε!
Τη νίκη μπορεί να τη φέρει ο ανυποχώρητος αγώνας!