Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Αυτό θα πει «Διαύγεια»!!!


Λίγη ώρα μετά την ανάρτηση από την παρούσα ιστοσελίδα link επίσημης απόφασης του ΔΣ του Νοσοκομείου Πρέβεζας (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) το οποίο αναφερόταν στο σοβαρότατο πρόβλημα που αντιμετωπίζει το νοσοκομείο Πρέβεζας  ΣΤΗΝ εξασφάλιση βασικών ειδών υγειονομικού υλικού για την νοσηλεία των ασθενών, η ανάρτηση της συγκεκριμένης απόφασης από το δικτυακό τόπο του Νοσοκομείου Πρέβεζας ....αποκαθηλώθηκε με το αιτιολογικό: (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

« Η απόφαση έχει ανακληθεί.
Αιτιολογία:
ΕΚ ΠΑΡΑΔΡΟΜΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΔΣ.
ΛΗΞΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ».

Εμείς επίσης θα αναρτήσουμε σχετική δημοσίευση της Δημοτικής ραδιοφωνίας Πρέβεζας στις 28 Απριλίου 2010,  όπου ο διοικητής του νοσοκομείου αναφέρει ότι αν συνεχιστεί  η στάση των προμηθευτών και μετά τις 15 Μαϊου τότε  θα σημειωθούν σημαντικές ελλείψεις.(ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

[Μικρές είναι οι ελλείψεις που καταγράφονται σε αναλώσιμα υλικά στο Νοσοκομείο Πρέβεζας  αυτές τις ημέρες που ξεκίνησε το εμπάργκο των προμηθευτών. Παρ’ όλα αυτά ο διοικητής του νοσοκομείου κ. Δημήτρης Τσούτσης επισημαίνει  πως εάν συνεχιστεί αυτή η στάση των προμηθευτών και μετά τις 15 Μαΐου τότε  θα σημειωθούν σημαντικές ελλείψεις. Ο κ. Τσούτσης σημείωσε πως όταν εμφανίζεται έλλειψη ενός υλικού, το οποίο πρέπει να χρησιμοποιηθεί για έκτακτο περιστατικό, τότε ο ίδιος κάνει χρήση ενός κωδικού και άμεσα βρίσκεται το υλικό. Εάν πάλι χρειαστεί κάτι για κάποιο περιστατικό, το οποίο δεν χρήζει επείγουσας κατάστασης, τότε το Διοικητικό Συμβούλιο εγκρίνει την αγορά του. Υπάρχει όντως μια δυσκολία σχετικά με τις προμήθειες αναλώσιμου υγειονομικού υλικού σ’ αυτή την φάση αλλά όπως επεσήμανε δεν είναι σε βαθμό που να επηρεάζουν τη νοσηλεία των αρρώστων και να δικαιολογούν αναστολή υπηρεσιών. Ο κ. Τσούτσης ανάφερε τέλος ότι μέχρι στιγμής στο νοσοκομείο Πρέβεζας  όλα κυλούν χωρίς μεγάλα προβλήματα  και υπογράμμισε πως «κάνουμε ότι μπορούμε για να είμαστε συνεπείς στις υποχρεώσεις μας, προκειμένου να μην έχουμε μεγάλες  ελλείψεις»]

Αυτά  ειπώθηκαν  στις 28 Απριλίου 2011.
Πώς είναι τότε δυνατό να τα λέει αυτά ο Διοικητής στις 28 Απριλίου του 2011 και στο δικτυακό τόπο του Νοσοκομείου να αναφέρεται  ότι υπήρξε λήξη αναστολής αποστολής υγειονομικού υλικού  από τους προμηθευτές την επομένη απόφασης του ΔΣ ,δηλαδή στις 21 Απριλίου 2011;

Τα συμπεράσματα δικά σας...

Αν χρειαστεί θα επανέλθουμε για το ζήτημα της κατάστασης σχετικά με την επάρκεια υγειονομικού υλικού στο Νοσοκομείο… 

Διότι μπορεί κάποιος να διαφωνεί σε χίλια πράγματα μαζί μας, και καλά κάνει και δικαίωμά  του είναι, αλλά ψέματα από αυτό εδώ  το ιστολόγιο δεν έχουν βγει ΠΟΤΕ!.
Ελπίζουμε να ελήφθη  το μήνυμα!