Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Δήλωση του προέδρου της ΟΕΝΓΕ για τα σενάρια συνομωσίας στο Νοσοκομείο «Αλεξάνδρα».


Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Ο υπουργός Υγείας είχε σήμερα το πρωί σύσκεψη με την υπουργό Παιδείας και Πανεπιστημιακούς γιατρούς, τους οποίους χαρακτήρισε ως «αφρόκρεμα» της ιατρικής. Λίγο αργότερα ο κ. Λοβέρδος, εξερχόμενος της σύσκεψης, έκανε μαινόμενος δήλωση για το Νοσοκομείο Αλεξάνδρα, επαναλαμβάνοντας όσα του μετέφερε ο ειδικός στα σαμποτάζ κ. Μουσιώνης.
Διερωτώμεθα.
1.Ήταν ψευδή τα τρία (3) έγγραφα που έστειλε η Διοικήτρια τις προηγούμενες μέρες στο ΕΚΕΠΥ καταγγέλλοντας τραγική έλλειψη υγειονομικού υλικού; Προφανώς όχι, διότι είναι γνωστό πως όλα τα Νοσοκομεία της χώρας στην ίδια άθλια κατάσταση βρίσκονται και ορισμένα βρίσκονται στα πρόθυρα λουκέτου. Πού ανακάλυψε λοιπόν τέτοια επάρκεια υλικού ο κ. Μουσιώνης και δεν διανέμει αυτό τον θησαυρό και στα υπόλοιπα Νοσοκομεία που φυτοζωούν;
2.Ο κ. Μουσιώνης ισχυρίζεται πως εκτός από επάρκεια υλικών ανακάλυψε ότι υπήρχαν και 37 κλίνες κενές. Επειδή οι κλίνες δεν ήταν και ορφανές απορούμε γιατί αποφεύγει να πει σε ποιες Κλινικές βρίσκονταν αυτές οι κλίνες, ποιοι είναι αρμόδιοι να τις δηλώνουν και αν η αθώα Διοικήτρια παραπλανήθηκε από σκοτεινές δυνάμεις.
3.Τέλος διερωτώμεθα μήπως ο πολυπράγμων κ. Μουσιώνης ανακάλυψε την ίδια επάρκεια υλικών και τροφίμων στο Αιγινήτειο και Αρεταίειο, τα οποία έχουν ήδη βάλει λουκέτο.
Εντέλει όσα σενάρια συνωμοσίας κι αν κατασκευάσουν οι κκ Λοβέρδος και Μουσιώνης η πραγματικότητα βοά και τους διαψεύδει. Εμείς οι νοσοκομειακοί γιατροί είμαστε αρκετά απασχολημένοι και δεν πρόκειται να μετατραπούμε σε ντέντεκτιβ, ώστε να παρακολουθούμε τις επικοινωνιακές ακροβασίες της απερίγραπτης πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου μας.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΑΡΝΑΒΑΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΕΝΓΕ

Πηγή:ygeianet