Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Για τον Ιούνιο τώρα παραπέμπουν τους εργαζόμενους στα Νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας για τις πληρωμές των δεδουλευμένων !

Δυστυχώς επαληθεύονται όσα είχαμε δημοσιεύσει εδώ και εδώ.


Η κυβέρνηση, επικαλούμενη αλλαγές στο σύστημα πληρωμών μέσω της ενιαίας αρχής πληρωμών, ενημερώνει μέσω διοικήσεων κλπ ότι οι πληρωμές δεδουλευμένων 5 και 6 μηνών των εργαζομένων στα νοσοκομεία   θα καθυστερήσουν εκ νέου.
Αποδεικνύεται πόσο  δίκιο είχαμε που λέγαμε στους εργαζόμενους να μην πιστέψουν τους κυβερνητικούς παράγοντες και τα ΠΑΣΟΚοπαπαγαλάκια της ΠΟΕΔΗΝ.
Όλες οι πληροφορίες που συλλέγουμε οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ΑΝ (το ΑΝ κεφαλαίο) γίνουν πληρωμές , αυτές θα αφορούν μόνο Δεκέμβρη 2010 και Γενάρη 2011 και θα γίνουν μάλλον… τον Ιούνιο!!!
Έχουν κηρύξει στάση πληρωμών εν όψει και της παρουσίας  και των ελέγχων της τρόικα στην Ελλάδα. Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος και  όχι τα άθλια ψέματα που διασπείρουν οι συνδικαλιστές του ΠΑΣΟΚ στα Νοσοκομεία  και οι παράγοντες της κυβέρνησης.
Αν δεν κινητοποιηθούν οι εργαζόμενοι στα Νοσοκομεία και στα ΚΥ, ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ,  με μαζικές επισχέσεις εργασίας και καταλήψεις διοικήσεων και ταμείων εξωτερικών  ιατρείων, θα αργήσουν πολύ να δουν το χρώμα …του χρήματος.
Τελεία και παύλα!

Και όσοι θέλουν να εθελοτυφλούν, να πιστεύουν τα παραμύθια της κυβέρνησης και ό,τι σερβίρουν τα συνδικαλιστικά παπαγαλάκια του ΠΑΣΟΚ  και να μη συμμετέχουν στις συνελεύσεις και στις επισχέσεις , ας το κάνουν.  

Αλλά ας μη παριστάνουν μέσα στα νοσοκομεία  και τους "αγανακτισμένους εργαζόμενους" !

Ε, έχει και η υπομονή τα όρια της.