Τρίτη 10 Μαΐου 2011

ΛΟΒΕΡΔΟΣ – ΑΝΝΟΥΛΑ : ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΔΝΤ


Ανακοίνωση Της Αριστερής Ριζοσπαστικής Συνεργασίας Ιατρών 10-5-2011

Τα πολιτικά και δημοσιογραφικά «παπαγαλάκια» του κεφαλαίου «ξετσουτσούρουσαν» χθες για να μας πείσουν ότι για την καταστροφή του λαού και της χώρας δεν φταίει –τάχαμου- το άθλιο αντιλαϊκό μνημόνιο αλλά η … μη εφαρμογή του (!). Απαίτησαν άμεσα ακόμα πιο σκληρά μέτρα (νέα οριζόντια μείωση μισθών και συντάξεων, πλήρης απαγόρευση προσλήψεων και απολύσεις στο δημόσιο, καθολικό ξεπούλημα όλων των ΔΕΚΟ) και «κατήγγειλαν» τους μισούς υπουργούς (!) ότι δεν είναι τόσο ανάλγητοι όσο απαιτεί η τρόϊκα. Επίσης απαίτησαν αυξημένη πλειοψηφία στη βουλή για το νέο μνημόνιο (180 ψήφους) και συναίνεση από την αντιπολίτευση, αλλά και από τους … κυβερνητικούς βουλευτές («ο Σαμαράς, ο Τσίπρας και το μισό ΠΑΣΟΚ δεν έχουν καταλάβει ότι η χώρα καταστρέφεται»).
Επικεφαλής της – εμφανέστατα προσχεδιασμένης- επικοινωνιακής αυτής επίθεσης ο γνωστός νάρκισσος του νεοσυντηρητισμού κ. Λοβέρδος, που «κλάφτηκε» πάλι δημοσίως ότι «μόνο ΕΓΩ προσπαθώ», εννοώντας προφανώς ότι το υπουργείο «του» είναι πρωτοπόρο στα αντιλαϊκά μέτρα. Πραγματικά, το υπουργείο υγείας έχει εφαρμόσει την πλήρη κατάργηση προσλήψεων (αφού ούτε ειδικευόμενοι δεν διορίζονται εδώ και μήνες), την περικοπή μισθών πιο … φανατικά και από το μνημόνιο (αφού οι υπερωρίες και οι πρόσθετες εφημερίες είναι απλήρωτες εδώ και τουλάχιστον 6 μήνες) αλλά και τα «ξεκολαριλίκια» που απαιτεί η τρόϊκα (αφού τόσο το πάρτι με τις υπερτιμολογήσεις υλικών συνεχίζεται και τα σκανδαλώδη προνόμια του μεγαλοδιευθυντικού και μεγαλοκαθηγητικού κατεστημένου διατηρούνται και διευρύνονται).
Από κοντά και η κ. Διαμαντοπούλου, που έχει λυσσάξει να καταργήσει τα σχολεία και τις σχολές όπου φοιτούν τα παιδιά ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ, αφού το δικό της βλαστάρι έχει φροντίσει να το «τακτοποιήσει» σε ιδιωτικό σχολείο πολυτελείας των βορείων προαστίων.
Σε προφανή συνεννόηση με τον Ανδρίκο και την Αννούλα, έσπευσαν να κάνουν δηλώσεις και κάποια «πολιτικά αστέρια» από τα γαλάζια τζάκια, όπως ο κ. Χατζηδάκης και η κ. Κεφαλογιάννη, για να πλασαριστούν στο «νέο» αστικό πολιτικό σκηνικό που σχεδιάζουν τα σκοτεινά κέντρα του κεφαλαίου και των καναλαρχών.
Μαύρα κοράκια – κυριολεκτικά- που διψούν για αίμα, για νέες «θυσίες χωρίς ελπίδα» από τους εργαζόμενους και τη νεολαία. Λαγοί της χούντας κεφαλαίου – ΕΕ – ΔΝΤ που επιχειρούν την βίαια μετατόπιση της πολιτικής ατζέντας προς τα δεξιά, για να κρύψουν αυτό που ξέρουν και οι δευτεροετείς φοιτητές των οικονομικών σχολών : το μνημόνιο καταστρέφει τον λαό και τη χώρα, καταδικάζει τους έλληνες σε γενοκτονία (με τη διάλυση της δημόσιας περίθαλψης), πείνα και αμορφωσιά (με τη διάλυση της δημόσιας εκπαίδευσης).

Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΔΕΝ «ΜΑΣΑΝΕ».

ΠΙΟ ΓΕΡΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ – ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ – ΕΕ – ΔΝΤ.
ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΟΙ ΝΑΡΚΙΣΣΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΣΥΝΤΗΡΗΤΙΣΜΟΥ.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ 11 /5/ 11
ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΥΠ. ΥΓΕΙΑΣ 10.30 ΠΜ, 
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ.