Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Ανακοίνωση του Σωματείου Νοσηλευτικού Προσωπικού του Α΄ΠΕΣΥ Αθηνών (μέλος της ΠΑΣΟΝΟΠ)


Συνάδελφοι / συναδέλφισες!

Συνεχίζουμε τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις, παλεύοντας, συνολικά,  για ελεύθερη πρόσβαση από όλους τους συμπολίτες μας σε ένα Δημόσιο Δωρεάν ΕΣΥ με αξιοπρεπείς και ασφαλείς υπηρεσίες υγείας.
Διεκδικώντας τα δεδουλευμένα μας, έχουμε  ξεκινήσει επίσχεση εργασίας από την Τρίτη 31/5 . Συνεχίζουμε ανυποχώρητα,  καθώς δεν μας καθησυχάζουν οι όποιες προφορικές δεσμεύσεις του υπουργείου. Το ίδιο έργο το έχουμε ξαναδεί και στο παρελθόν επανειλημμένα κι έχουμε εξαπατηθεί.
Δεν πτοούμαστε από την τρομοκρατία και τις απειλές, με αγώνες κατακτάμε και υπερασπιζόμαστε τα δικαιώματά μας.
Χαιρετίζουμε τις καθημερινές διαδηλώσεις διαμαρτυρίας του λαού ενάντια στην λαίλαπα του Μνημονίου στην πλ. Συντάγματος,  και καλούμε όλους τους συναδέλφους νοσηλευτές και υπόλοιπους υγειονομικούς να πλαισιώσουν και εμπλουτίσουν τις μαζικές διαδικασίες στην λαϊκή Συνέλευση εκεί.
Καλούμε όλους τους συνάδελφους νοσηλευτές αλλά και τεχνολόγους και λοιπούς υγειονομικούς – καθώς όλοι στο ίδιο καζάνι του Μνημονίου βράζουμε- σε πανελλαδική στάση εργασίας για την Πέμπτη 9/6 (10πμ-3μμ),  συγκέντρωση στα Επείγοντα του Ευαγγελισμού 8πμ και κοινή διαδήλωση και παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Υγείας στις 10.30πμ, και στην συνέχεια στην πλ. Κλαυθμώνος και πορεία προς την Βουλή μαζί με τους υπόλοιπους υγειονομικούς καθώς και τους εργαζόμενους των ΔΕΚΟ.