Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Το παραπαίoν σύστημα παίζει όλα τα χαρτιά του

Είναι πλέον γενικά αποδεκτό ότι το πολιτικό σύστημα βρίσκεται σε σοβαρότατη  κρίση.
Η παρέμβαση του λαϊκού παράγοντα το τελευταίο 20ήμερο είναι γεγονός ότι έχει συμβάλλει τα μέγιστα, ώστε να στριμώξει τα αστικά επιτελεία που εναγωνίως ψάχνουν και τούτη την ώρα σχέδιο διαφυγής και εκτόνωσης της κατάστασης .

Κυκλοφορούν έντονα φήμες για «οικουμενική κυβέρνηση», «κυβέρνηση προσωπικοτήτων» ή ακόμη και «εκλογές».

Όλος ο αστικός συνασπισμός εξουσίας, με αιχμή του δόρατος τη μαφία των ΜΜΕ, προσπαθεί να διαμορφώσει  το κατάλληλο κλίμα και να δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες για τη  μετάβαση σε όποια κατάσταση επιλεγεί χωρίς να χάσει το έλεγχο και να "κινδυνεύσει" να  περάσει αυτός στα χέρια του αγωνιζόμενου λαού. 
Σήμερα αξιοποίησαν και την δράση μια μικρής  ομάδας  αλητών  προβοκατόρων , πλήρως ενταγμένων στα σχέδια χτυπήματος του κινήματος.
Υπάρχουν εικόνες στο διαδίκτυο για  προβοκάτορες που κουβαλάνε καδρόνια  μπροστά στα μάτια και υπο την πλήρη κάλυψη αστυνομικών δυνάμεων κλπ.
Η μαφία των ΜΜΕ προσπαθεί, από όλη τη σημερινή κινητοποίηση, να υπερτονίζει τα επεισόδια για να τρομοκρατήσει τις εκατοντάδες χιλιάδες Ελλήνων που σήμερα βγήκαν στους δρόμους.

Είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ  καθήκον να παραμείνει ο κόσμος σήμερα στους δρόμους, να μαζικοποιήσει τώρα το απόγευμα ακόμη περισσότερο τις συγκεντρώσεις σε όλη την Ελλάδα , να περιφρουρήσει με ΚΑΘΕ ΤΙΜΗΜΑ τις συγκεντρώσεις και τις διαδηλώσεις από τη δράση  των προβοκατόρων.
 
Βρίσκονται σε πανικό!

Όποιος κυβερνητικός θίασος και να προκύψει  τις επόμενες ώρες και μέρες, θα στερείται λαϊκής συναίνεσης και το ξέρουν!
Ο κόσμος πρέπει να συνεχίσει να βρίσκεται στους δρόμους ακόμη πιο μαζικά, ακόμη πιο μαχητικά αντιδρώντας στην εξαθλίωση που του ετοιμάζουν.
Τώρα είναι ή ώρα να φύγουν .
Να τσακίσουμε το καρτέλ κυβέρνησης –κεφαλαίου-ΕΕ-ΔΝΤ.
Δεν χρωστάμε –δεν πουλάμε –δεν πληρώνουμε!