Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Πού είναι τα δεδουλευμένα οέο;

Τέτοιοι πολιτικοί απατεώνες δεν έχουν περάσει από τη χώρα .

Δεν χρειάζεται να γράψουμε το τι δούλεμα έπεσε στους εργαζόμενους στα νοσοκομεία και κέντρα υγείας σχετικά με την καταβολή των δεδουλευμένων από το μήνα ακόμη Δεκέμβρη του 2010.
Το έχουμε επισημάνει πολλάκις από αυτό εδώ το ιστολόγιο.
Σε ορισμένα νοσοκομεία οι εργαζόμενοι κινητοποιήθηκαν , σε αρκετά όμως- και είναι τα περισσότερα-οι εργαζόμενοι  έπεσαν στη παγίδα των υποσχέσεων των διοικήσεων , της φιλοκυβερνητικής συνδικαλιστικής γραφειοκρατίας   της ΠΟΕΔΗΝ και τηρούσαν μια στάση παθητικής αναμονής , περιμένοντας μήνα με το μήνα τη τήρηση των υποσχέσεων, οι οποίες κάθε τόσο έπαιρναν και μια παράταση.

Ε λοιπόν, πάρτε ακόμα μια παράταση , διότι οι υποσχέσεις περί 16 και 17 Ιουνίου 2011 ως ημερομηνίες καταβολής των δεδουλευμένων δεν ισχύουν!

Νέα υπόσχεση από 20 Ιουνίου και βλέπουμε…

Δεύτερον, οι κατά τόπους Υπηρεσίες Δημοσιονομικού Ελέγχου επιστρέφουν πίσω αθεώρητες τις καταστάσεις με τα δεδουλευμένα του Μαΐου καθώς δεν έχουν αποδοθεί  τα κονδύλια ..

Τρίτον, κανείς δεν ξέρει τι ξημερώνει αύριο...

Να το επαναλάβουμε για να εμπεδωθεί
Αν δεν καταληφθούν οι γραμματείες των εξωτερικών ιατρείων και των διοικήσεων των νοσοκομείων άμεσα , αν δεν μπουν σε επίσχεση εργασίας όλοι οι εργαζόμενοι που τους οφείλονται χρήματα άμεσα , μην περιμένετε την  επιφοίτηση του αγίου πνεύματος...
Αυτό πέρασε  προχθές  και δεν φώτισε, ως φαίνεται, κανέναν!