Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΔΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30/9


 ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

ΘΕΜΑ: «ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΔΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30/9 »
Η επιδρομή κυβέρνησης και τρόικας σε βάρος της πλειοψηφίας του λαού δεν έχει τέλος. Έχουν ανακηρυχθεί σε «σωτήρες» του κεφαλαίου, των τραπεζών, των μεγαλοεργοδοτών και εγκληματικοί δήμιοι των εργαζομένων. Δίνουν όσα περισσότερα μπορούν στους τοκογλύφους δανειστές, παίρνουν τα πιο αντιλαϊκά και δυσβάστακτα μέτρα και μας βυθίζουν όλο και πιο βαθιά στην ύφεση, στην εξαθλίωση και στη φτώχεια.
Την ίδια  ώρα μειώνουν τους συντελεστές φορολόγησης των επιχειρήσεων, συνεχίζουν τις απεριόριστες φοροαπαλλαγές στο κεφάλαιο, εκποιούν το δημόσιο συσσωρευμένο πλούτο, ενώ επεξεργάζονται νέα μείωση της φορολογίας των επιχειρηματιών. Ταυτόχρονα χαρατσώνουν βάναυσα και άδικα την πλειοψηφία της κοινωνίας. Με τα έκτακτα φοροληστρικά μέτρα στήνεται η μεγαλύτερη ληστεία σε βάρος μας,  ενώ προστατεύουν και αφήνουν στο απυρόβλητο το μεγάλο κεφάλαιο.
Οι «έκτακτες εισφορές», οι «εργασιακές εφεδρείες» (βλ. απολύσεις), οι περικοπές των εισοδημάτων, το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, είναι πλευρές της καταστροφικής αντικοινωνικής πολιτικής της κυβέρνησης.
Η τελευταία ανάλγητη απόφαση για ειδικό τέλος στα ακίνητα ξεπερνά κάθε προηγούμενο ! Μετά την κατάσχεση των εισοδημάτων μας, τώρα δημεύουν και την πρώτη κατοικία μας !
Δηλώνουμε την αποφασιστικότητα και την θέλησή μας να αγωνιστούμε ώστε να αποσυρθούν όλα τα φορομπηχτικά, παράνομα και βάρβαρα μέτρα, που εξευτελίζουν εργαζόμενους, οικογένειες, ολόκληρη την κοινωνία.
Συντονιζόμαστε με τις κοινωνικές συλλογικότητες,  τα εργατικά συνδικάτα, τους επιστημονικούς συλλόγους, τους νομικούς φορείς, ώστε να αποσυρθούν όλες οι έκτακτες εισφορές που στόχος τους είναι να γίνουν μόνιμες.
Κανείς μόνος του στην κρίση και την επίθεση που δεχόμαστε!
        Η έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 23/9/2011 μετά από διεξοδική συζήτηση, αποφάσισε ομόφωνα την προκήρυξη 3ωρης στάσης εργασίας 8:30 μέχρι 11:30 και συμμετοχή στη
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ  ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
& ΩΡΑ 8:30 ΠΜ   ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

                                         ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                      Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΙΟΥΤΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ                                 ΚΥΡΙΑΖΗΣ ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ