Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Οταν φτύνεις τους άλλους , φτύνεις τα μούτρα σου...

Αυτή τη ρήση που μας την έλεγαν οι μητέρες μας όταν ήμασταν  πιτσιρίκια- και σε κάθε καυγά είχαμε την…ευγενή συνήθεια να φτύνουμε τον αντίδικο(!!!)-  σκεφτήκαμε να την αφιερώσουμε στον Λοβέρδο, γιατί φαίνεται πως  του ταιριάζει γάντι.

 Στον Α. Λοβέρδο που πριν δυο βδομάδες έφτυνε συλλήβδην τους εργαζόμενους του δημόσιου τομέα και τους αποκαλούσε εχθρούς και δυνάστες των υπόλοιπων Ελλήνων.

Το θέμα βέβαια  το έχουμε εξαντλήσει και δεν είχαμε διάθεση (τώρα που καίγεται ο κόσμος με τόσα προβλήματα  εμείς να ασχολούμαστε με …το Λοβέρδο).
Ούτε να ασχολούμαστε με το πολιτικό…. ύψος και ήθος του ανδρός.
Ούτε επίσης  με τα …οικογενειακά του.
Αλλά βρε διάβολε κάπου έπεσε το μάτι μας, τα «πήραμε πάλι στο κρανίο» μόλις τον θυμηθήκαμε  και είπαμε να σας το κοινοποιήσουμε.




Αναδημοσιεύουμε  από το ιστολόγιο «Ας μιλήσουμε επιτέλους»

Η κυρία στη φωτογραφία λέγεται Πηνελόπη Παπαϊωάννου, τα τελευταία χρόνια λέει ότι είναι αγιογράφος ενώ από το 1993 μέχρι το 2009 ήταν αεροσυνοδός στην Ολυμπιακή Αεροπορία.
Στις 12 Νοεμβρίου 2010 με την απόφαση των υπουργών Ντόλιου, Σαχινίδη και Ρέππα, “διορίστηκε” στο δημόσιο και συγκεκριμένα στο Υπουργείο Εσωτερικών σε συνιστώμενη προσωποπαγή θέση.

Όλα τα παραπάνω θα είχαν την αξία ενός ακόμα “νόμιμου” ρουσφετιού εαν η κυρία Παπαϊωάννου δεν ήταν η σύζυγος του Υπουργού Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου.
Ιδού και το ΦΕΚ  για να μην υπάρχουν παρερμηνείες.
Η κυρία Παπαϊωάννου όταν έφυγε από την Ο.Α πήρε εφ άπαξ 50.000 ευρώ και τώρα θα έχει το δικαίωμα να πάρει ένα δεύτερο και βέβαια να απολαμβάνει τον μισθό της και μια καλή σύνταξη για τα γηρατειά. Είναι η γνωστή συνταγή Καρχιμάκη περί “μεταφοράς” των απολυμένων της Ο.Α στο δημόσιο. 

Νόμιμο, θα πείτε.
Ηθικόν;
Αλλά τι λέμε τώρα.

Το θέμα δημοσιεύεται σήμερα στην εφημερίδα “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ” και όπως του πρέπει θα θαφτεί από όλα τα ΜΜΕ. Το βράδυ όμως στο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ”, στο “ΚΟΝΤΡΑ” στις 10.15 ,θα πάρει την αξία που του πρέπει όπως και άλλα ονόματα φίλων του κ. δελφίνου-Βασιλάκη Καΐλα του ΠΑΣΟΚ που βολεύτηκαν στο δημόσιο με υπέρογκους μισθούς.

Και να φανταστούμε ότι ο μέγας πολιτικός υποκριτής Λοβέρδος, πριν από μία εβδομάδα έβριζε συλλήβδην όλους τους εργαζόμενους στο δημόσιο ως τεμπέληδες. “1 εκ δημόσιοι υπάλληλοι ταλαιπωρούν 9 εκ έλληνες”. 
Είναι και η γυναικούλα σας μέσα κύριε Αντρέα;”
Ντροπή σας και ντροπή μας που σας ανεχόμαστε ακόμα…
Πηγή: Εφημ. "Δημοκρατία"