Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Πανελλήνια Συνδικαλιστική Ομοσπονδία Νοσηλευτικού Προσωπικού: 24ωρη απεργία 21/10/2011


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
 ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ
  ΠΑ.Σ.Ο.ΝΟ.Π.

Ιουλιανού 42-46                                          Αθήνα, 19/10/2011
τ.κ.10434 Αθήνα                                          
τηλ: 2108234914                        
fax: 2108234916                        
www.pasonop.gr                        
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η μεγαλειώδης κινητοποίηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Αθήνα, ίσως η μεγαλύτερη της τελευταίας δεκαετίας, με τη συμμετοχή εκατοντάδων χιλιάδων εργαζομένων του Ιδιωτικού και του Δημόσιου Τομέα, έστειλε ξεκάθαρα το μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση.
 Η πολιτική της χρεοκοπίας, του μνημονίου και της τρόικα, η πολιτική της ισοπέδωσης του βιοτικού μας επιπέδου, η “Βουλγαροποίηση” της Ελλάδας που κάποιοι απεργάζονται με την κατάφορη παραβίαση κάθε έννοιας Συνταγματικής νομιμότητας και την απεξάρθρωση της κοινωνικής συνοχής, δε θα περάσουν!
 Η Ελληνική Κυβέρνηση με την εμμονή της στη μονοδιάστατη, καταστροφική πολιτική των τελευταίων δύο ετών, οφείλει να παραδεχθεί ότι απώλεσε τη λαϊκή νομιμοποίηση.
 Η καλύτερη υπηρεσία που μπορεί πλέον να προσφέρει στη χώρα, είναι να παραδώσει την εξουσία και να προσφύγει στη λαϊκή ετυμηγορία το συντομότερο δυνατόν.
 Η συμμετοχή όλων και στην αυριανή κινητοποίηση, παρά τα επεισόδια που δημιούργησαν οι γνωστοί - άγνωστοι παρακρατικοί, πρέπει να είναι καθολική.
 Ενδεχόμενη ψήφιση του πολυνομοσχεδίου την Πέμπτη, θα αποτελέσει έναυσμα για νέο γύρο κινητοποιήσεων, αρχής γενομένης από την 24ωρη Πανελλαδική απεργία που εξήγγειλε η Ομοσπονδία μας για την Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2011 με συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Πλατεία Κλαυθμώνος στις 09:00πμ.


                                                Γραφείο Τύπου ΠΑ.Σ.Ο.ΝΟ.Π.