Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Αχαϊας:ΟΛΟΙ μαζί μπορούμε να τους ανατρέψουμε!


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΟΛΟΙ μαζί μπορούμε να τους ανατρέψουμε!
 
Η πτώση του τελευταίου φύλου συκής από την κυβέρνηση του κου Ράιχενμπαχ, είναι γεγονός.

Ο αντικοινωνικός οίστρος του πρωθυπουργεύοντος Παπανδρέου και του αντιπρωθυπουργεύοντος Βενιζέλου παίρνει πια μορφή χιονοστιβάδας για να ικανοποιήσει και τον τελευταίο τοκογλύφο που κερδοφορεί από το ελληνικό χρέος.

Τα διευθυντήρια της ΕΕ και του ΔΝΤ έπαψαν πια να τους ενημερώνουν ακόμη και για τα στοιχειώδη που απεργάζονται: κούρεμα 21, 50 ή 65%; Πόσο ποσοστό συμφοράς μεταφράζεται για το λαό μας;

Και μέσα στο γενικό χαμό, ο νεόκοπος τροϊκανός (μετά Διαμαντοπούλου και Ραγκούση) Λοβέρδος, ανακοινώνει πως θα τα αλλάξει ΟΛΑ (τα φώτα;) στα νοσοκομεία.

Η ταχεία διολίσθηση μέσω της υποχρηματοδότησης του ΕΣΥ μεταβαίνει σε άμεση διάλυση κάθε τι δημόσιου στο κατά τ' άλλα δημόσιο νοσοκομείο. Εφεδρεία, απολύσεις, ιδιωτικοποίηση κλινών, εξαθλίωση γιατρών και προσωπικού, φραγμός στην περίθαλψη των αναξιοπαθούντων, δηλαδή του 90% του πληθυσμού μέσα στην κρίση.

Με το πολυνομοσχέδιο μπαίνει ταφόπλακα στα δικαιώματα που κατακτήθηκαν με αίμα 100 χρόνια τώρα. Το Σύνταγμα, η Δημοκρατία κουρελιάζονται!

Δε θα τους αφήσουμε. Όλοι μαζί οι εργαζόμενοι μπορούμε να τους ανατρέψουμε

Η ΕΙΝΑ, σε συντονισμό με ΟΛΕΣ τις Ενώσεις γιατρών και την ΟΕΝΓΕ, συμμετέχει στη 48ωρη απεργία στις 19 και 20 Οκτωβρίου.

Καλεί στη συγκέντρωση και πορεία προς την Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας με άλλα σωματεία του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα.

Σε συνεργασία με τους εργαζόμενους στα νοσοκομεία θα προχωρήσει άμεσα σε κινητοποιήσεις που θα στοχεύουν στο μπλοκάρισμα των διεργασιών εφεδρείας, απόδοσης κλινών στις ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρίες, στην εξόντωση του εργασιακού μέλλοντος των νέων γιατρών, στα χαράτσια που μας φορτώνει η κυβέρνηση μέσω της ΔΕΗ κ.ο.κ.

Κανείς μόνος του σ' αυτή την επίθεση.
Το πολυνομοσχέδιο δε θα περάσει!

Ο Πρόεδρος


Γιαννάκενας Κων/νος




Ο Γραμματέας


Γιακουμής Τάσος