Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Γενική πολιτική απεργία διαρκείας


Κάθε μέρα που περνάει, κάθε ώρα που περνάει  όλο και πιο πολύ θα γίνεται επίκαιρο το αίτημα,   που  έχουμε υιοθετήσει από αυτό εδώ  το ιστολόγιο, δηλαδή της καλά οργανωμένης και απόλυτα περιφρουρημένης από κάθε απεργοσπασία,  Γενικής Πολιτικής Απεργίας Διαρκείας.

Θα το επαναλάβουμε. Τίποτε δεν πρόκειται  να τους σταματήσει  παρά μόνο η ανατροπή τους.
Πρόκειται  για κυβέρνηση καμικάζι, που γνωρίζοντας ότι πολιτικά έχει τελειώσει, ακολουθεί  το δόγμα «αποθανέτω η ψυχή μου μετά των αλλοφύλων»

Κοιτάξτε τις δηλώσεις Παπανδρέου: «Αλλαγές όσο επώδυνες και αν είναι»!
Κοιτάξτε τις δηλώσεις Βενιζέλου: «Προαπαιτούμενο για την εκταμίευση της έκτης δόσης είναι η ψήφιση του άρθρου 37 του πολυνομοσχεδίου»  που προβλέπει την κατάργηση των κλαδικών συμβάσεων !
Κοιτάξτε πώς είχαν μεθοδεύσει την εκτύπωση των λογαριασμών της ΔΕΗ με τα ηλεκτροχαράτσια από ιδιώτες, σε περίπτωση που οι εργαζόμενοι στην επιχείρηση μπλοκάριζαν την εκτύπωσή και αποστολή τους.
Κοιτάξτε πώς ο Βενιζέλος, μπροστά στην μαζική άρνηση των πολιτών να πληρώσουν το περιβόητο χαράτσι της λεγόμενης "έκτακτης ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης", μεθοδεύει με κατάθεση τροπολογίας αύριο στη Βουλή, τη σταδιακή παρακράτησή του από τους μισθούς,  από το επόμενο έτος  και για όλα τα προσεχή έτη!

Και μετά από αυτά έχετε την εντύπωση ότι θα τους σταματήσουν οι 24ωρες εδώ κι εκεί απεργίες  ;

Οι εργαζόμενοι με μαζικές συνελεύσεις σε κάθε χώρο δουλειάς να ξεπεράσουν τις συμβιβασμένες συνδικαλιστικές πλειοψηφίες των  συνομοσπονδιών ,  που αποφάσισαν πανεργατική απεργία ένα μήνα μετά την εξαγγελία των μέτρων, «κλείνοντας το μάτι» στην πολιτική της λεηλασίας, την ώρα που πολλοί κλάδοι προχωράνε σε αγώνες διαρκείας.
Χρειάζεται να συντονιστούν όλα τα αγωνιστικά σωματεία και ομοσπονδίες, οι επιτροπές ανέργων και όλοι όσοι παλεύουν για την ανατροπή της επίθεσης, σε έναν οριζόντιο διακλαδικό συντονισμό απέναντι στον κοινό εχθρό.
Να προωθήσουν άμεσα την κήρυξη μαζικής γενικής πολιτικής απεργίας  διαρκείας με αίτημα
 ΚΑΤΩ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΗ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ
            ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΤΡΟΪΚΑ (ΕΕ- ΔΝΤ-ΤΡΑΠΕΖΩΝ)