Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Για τα ηλεκτροχαράτσια...


Όταν λέγαμε στους εργαζόμενους να μην πληρώσουν τα χαράτσια,      ότι αν υποκύψουν θα έλθουν και άλλες μεγαλύτερες απαιτήσεις είχαμε υπόψη μας αυτά που έρχονται (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)
Η Διοίκηση της ΔΕΗ διαπραγματεύεται (οι δικές μας πληροφορίες λένε ότι έχουν καταλήξει) αύξηση του τιμολογίου της στα 19-20% από 1/1/2012.
Για την ακρίβεια είχε ζητήσει αύξηση της τάξης του 30%!
Η κυβέρνηση αποφάσισε την εξομοίωση της αντικειμενικής αξίας των ακινήτων με την εμπορική αξία τους!
Τo ηλεκτροχαράτσι υπολογίζεται με βάση την αντικειμενική αξία του ακινήτου.

Οπότε...  αντιλαμβάνεσθε τι σας περιμένει αν υποκύψετε στην πληρωμή του.

Αύξηση στο τιμολόγιο του ηλεκτρικού ρεύματος , διπλασιασμός του ηλεκτροχαρατσιού την ώρα που τα πάντα ακριβαίνουν , την ώρα που με φοροεπιδρομές ληστεύουν και το τελευταίο σεντ από τις τσέπες των εργαζομένων και των συνταξιούχων, την ώρα που κατακρημνίζουν μισθούς και συντάξεις...

Γι αυτό είναι ανάγκη το κίνημα άρνησης πληρωμών των χαρατσιών να γίνει καθολικό, να είναι οργανωμένο , και μέσα από αυτή την οργάνωση να είμαστε  πλέον έτοιμοι να υπερασπίσουμε οποιονδήποτε εργαζόμενο , οποιαδήποτε οικογένεια ,οποιονδήποτε  συνάνθρωπό μας από τις απειλές τους.
Κανένας μόνος του σε αυτή την κρίση. 

Όπως γνωρίζετε  από χθες το βράδυ εργαζόμενοι  από διάφορα σωματεία και το συνδικάτο της  ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ κατέλαβαν το κέντρο έκδοσης λογαριασμών της ΔΕΗ..
Για να δείτε όμως το μέγεθος της αχρειότητας των κυβερνώντων και της Διοίκησης της ΔΕΗ...
 Ο μεν καθ ύλην αρμόδιος υπουργός ο Παπακωνσταντίνου ζήτησε  την παρέμβαση του εισαγγελέα , η δε διοίκηση της ΔΕΗ αποκάλυψε  ότι από την πρώτη στιγμή που η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ μέσω ανακοινώσεων εξεδήλωσε την πρόθεσή της να παρεμποδίσει την έκδοση λογαριασμών εξασφάλισε (!!!), με ιδιαίτερο κόστος για την επιχείρηση(!!!), εναλλακτικούς τρόπους εκτύπωσης και αποστολής, μηχανισμοί που θα ενεργοποιηθούν εντός της ημέρας!!!

Μια είναι η λύση και όσοι ακόμα εθελοτυφλούν ή δειλιάζουν  θα πρέπει κάποια στιγμή να δουν κατάματα την πραγματικότητα:

ΜΑΖΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΝΕΟΛΑΙΑΣ, ΜΕ ΓΕΝΙΚΟ ΑΠΕΡΓΙΑΚΟ ΜΠΛΑΚ ΑΟΥΤ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ, ΜΕ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ – ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ.         
ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ!