Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΠΡΕΒΕΖΑΣ


          ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

Τη Δευτέρα 24/10 πραγματοποιήθηκε σύσκεψη συνδικαλιστών από  πρωτοβάθμια σωματεία(καθηγητές, δάσκαλοι, υγειονομικοί, γεωπόνοι, περιφέρεια, δήμος, ΟΤΕ, ΔΕΥΑΠ, ΕΑΣ, τραπεζοϋπάλληλοι)  και του Δ.Σ του Εργατικού Κέντρου. Έγινε απολογισμός της 48ωρης απεργίας, συζητήθηκε η κατάσταση στους χώρους δουλειάς και η προσπάθεια κλιμάκωσης του αγώνα. Στη σύσκεψη αποφασίστηκε:

1)    Να πιεστούν οι ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ και οι ομοσπονδίες για νέα 24ωρη ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ. Συγκαλούμε τα Δ.Σ, συνελεύσεις και συσκέψεις.
2)    Να καλέσουμε ως σωματεία τη Κυριακή 30/10 στις 7:30 μ.μ  τους εργαζόμενους στη Λαϊκή Συνέλευση στηn πρώην Λαϊκή αγορά για να συντονίσουμε τις ενέργειες μας για το χαράτσι μέσω ΔΕΗ.
3)    Να εκδοθούν ανακοινώσεις από κάθε συνδικάτο χωριστά για τη δολοφονία του συναδέλφου μας Δημήτρη Κοτσαρίδη στη διαδήλωση της προηγούμενης Πέμπτης στην Αθήνα και να μοιραστούν στους χώρους δουλειάς.
4)    Να συγκεντρωθούμε τη Παρασκευή 28/10 στις 11π.μ στα δικαστήρια (μπροστά στο περίπτερο) για πορεία  διαμαρτυρίας.
5)    Πρόταση προς τα Δ.Σ για απογευματινό συλλαλητήριο(ίσως και συναυλία) τη Παρασκευή 4/11  στη «Θεοφάνειο»  Αίθουσα Τέχνης.

ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ Η ΕΛΠΙΔΑ
Ή ΕΜΕΙΣ Ή ΑΥΤΟΙ