Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Ανακοίνωση της Αγωνιστικής Παρέμβασης Εργαζομένων Πρέβεζας για τη 17η Νοέμβρη 2011


ΑΓ
          ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ   ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

                               17 ΝΟΕΜΒΡΗ 2011

Εργαζόμενες/-οι της Πρέβεζας. Νέες και νέοι.

Οι μέρες εορτασμού του Πολυτεχνείου μας βρίσκουν με τη δοτή κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ με επικεφαλής τον εκλεκτό των τραπεζιτών και των μεγάλων συμφερόντων Παπαδήμο ο οποίος εδώ και χρόνια ζητάει τη καρατόμηση των εργατικών δικαιωμάτων. Η νέα αυτή οικονομική χούντα των τραπεζιτών του κεφαλαίου και της ακροδεξιάς, έρχεται να εφαρμόσει όλα τα αντιλαϊκά μέτρα της προηγούμενης κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ , της Ε.Ε και του ΔΝΤ.

ΌΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ!!

-ΕΞΩ Η ΤΡΟΪΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ
-ΚΑΤΩ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ.

Συναδέλφισσες/-οι
Θέλουν να συνεχίσουν και να εφαρμόσουν μια πολιτική  που σώζει τις τράπεζες και το κεφάλαιο από την χρεοκοπία,  βυθίζοντας τους εργαζόμενους στην φτώχεια!

ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ
Ήδη οι μεγάλοι αγώνες της προηγούμενης περιόδου τους  έχουν αδυνατίσει.
Ο γιορτασμός του Πολυτεχνείου, πρέπει να γίνει απαρχή ενός νέου κύματος αγώνων που θα ραγίσουν την πολιτική του «Μνημονίου», της κυβέρνησης και της ΕΕ και θα κάνουν την εφαρμογή της αδύνατη, στέλνοντας στον αγύριστο τη νέα κυβέρνηση.  Ο ενιαίος, μαζικός, πολιτικοποιημένος αγώνας όλων των εργαζόμενων η άρνηση του κατακερματισμού, των ξέπνοων επετειακών απεργιών είναι ο μόνος δρόμος για να τους σταματήσουμε, για να ανατρέψουμε την επερχόμενη λαίλαπα!!

Καλούμε τους εργαζόμενους και τη νεολαία  να μετατρέψουν τον γιορτασμό της εξέγερσης του Νοέμβρη σε μάχη ενάντια στη συγκυβέρνηση των πολυεθνικών, των τραπεζιτών και του κεφαλαίου.

                       17/11 ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΙΣ 6 μ.μ
          ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΩΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΠΟΡΕΙΑ
                       ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΘΕΟΦΑΝΕΙΟ