Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Ω! του Θαύματος…


Αν νομίζετε ότι υπάρχουν μόνο φάρμακα φασόν αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι αναγνώστες αυτού του ιστολογίου..
..κάνετε μέγα λάθος!

Υπάρχουν και δημοσκοπήσεις φασόν*!

Πριν  μια βδομάδα περίπου είχαμε καυτηριάσει τις δημοσκοπικές έρευνες για το φυτευτό και δοτό πρωθυπουργό της χώρας, τραπεζίτη Λουκά Παπαδήμο. ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Μετά από λίγες μέρες εμφυτεύθηκε,  με πανομοιότυπο τρόπο (φασόν), άλλος ένας του σιναφιού, στη γείτονα Ιταλία.
Ο Μάριο Μόντι.

Τι «βερίκοκο» είναι αυτό;

Διαβάζουμε από τη Βικιπαίδεια

"Υπήρξε επίσης Πρόεδρος του SUERF (1982-85).[5] Οι έρευνές του οδήγησαν στη δημιουργία του «μοντέλου Κλάιν-Μόντι», το οποίο έχει σαν στόχο την περιγραφή της συμπεριφοράς των τραπεζών υπό καθεστώς μονοπωλίου.
Ο Μόντι είναι μέλος του Προεδρείου των Φίλων της Ευρώπης, ενός κορυφαίου ευρωπαϊκού think tank, ενώ ήταν ο πρώτος πρόεδρος του Bruegel, ενός ευρωπαϊκού think tank που ιδρύθηκε το 2005. Επίσης είναι ο Ευρωπαίος Πρόεδρος της Τριμερούς Επιτροπής, ενός think tank που ιδρύθηκε το 1973 από τον Ντέιβιντ Ροκφέλλερ.[6] 
Τέλος, ο Μόντι είναι ηγετικό στέλεχος της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ.[7]
Ο Μόντι αποτελεί διεθνή σύμβουλο των πολυεθνικών Goldman Sachs και The Coca-Cola Company.[8] "


και μόλις ορκίστηκε η νέα κυβέρνηση..
Ω! του θαύματος..
..και εκεί  δημοσκοπήσεις με ευρήματα που θα τα ζήλευε και ο χουντικός Παπαδόπουλος:

Ρεκόρ δημοτικότητας για την κυβέρνηση Μόντι
Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2011 12:07
URL: http://www.naftemporiki.gr/news/redirstory.asp?id=2094750


Η νέα ιταλική κυβέρνηση, της οποίας ηγείται ο Μάριο Μόντι, σημειώνει ρεκόρ δημοτικότητας, με σχεδόν το 80% των Ιταλών να εκφράζει θετική γνώμη γι' αυτήν, δείχνει δημοσκόπηση, τα αποτελέσματα της οποίας δημοσιεύονται σήμερα στην ιταλική εφημερίδα Λα Ρεπούμπλικα.

Σε κλίμακα 1 ως 10, οι Ιταλοί δίδουν σε ποσοστό 78,6% περισσότερους από 6 βαθμούς στη νέα κυβέρνηση. Το ποσοστό της εκτίμησης προς το πρόσωπο του Μάριο Μόντι είναι ακόμη υψηλότερο, καθώς φτάνει το 83,8% των ερωτηθέντων, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, η οποία έγινε στις 17 και στις 18 Νοεμβρίου από το ινστιτούτο Demos σε δείγμα 2.377 ατόμων.


Προσέξετε τα αριθμητικά ποσοστά  της ιταλικής "δημοσκόπησης" και συγκρίνετέ τα με τα αντίστοιχα ευρήματα των ελληνικών "δημοσκοπήσεων".

Ακρίβεια εκατοστού!
Σύμπτωση;
Όχι βρε παιδιά
Από δω  και πέρα όποιον του σιναφιού τους "φυτεύουν" για πρωθυπουργό σε κάθε χώρα ..78%-80% αποδοχή θα έχει, αυτός και η κυβέρνησή του,  απο τους πολίτες!!!

Έχω την αίσθηση ότι «ακούω» την σκέψη σας!
Έτσι ακριβώς είναι παιδιά..
Μια παγκόσμια «στοά» που ελέγχεται από το χρηματοπιστωτικό αλλά και παραγωγικο κεφάλαιο εγκαθιδρύει, βαθμιαία μέσω της τοποθέτησης ανθρώπων της,   οικονομικές και πολιτικές δικτατορίες (χούντες) καλυμμένες με κοινοβουλευτικό μανδύα  χωρίς τη χρήση  στρατού και όπλων.

Παλιά ήταν τα tanks τώρα είναι οι Banks

Αλήθεια θα θέλαμε να μάθουμε από φίλους που έχουν έστω αντίθετη ιδεολογική προσέγγιση με μας:
Πιστεύουν ακόμα ότι ο σημερινός ολοκληρωτικός καπιταλισμός της σήψης ,  της κρίσης  και της παρακμής έχει έστω  και εκατομμυριοστό σχέσης  με την  πάλαι ποτέ "αστική δημοκρατία";