Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

Στη  Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 15/1 στη Λαϊκή Αγορά αποφασίστηκε να συνεχίσουμε και να εντείνουμε τη δράση για την αντιμετώπιση του χαρατσιού στο λογαριασμό της ΔΕΗ. 
Ήδη έχει αρχίσει να έρχεται η δεύτερη δόση και να εκδίδονται από τη ΔΕΗ οι πρώτες εντολές στους εργολάβους για τη διακοπή ρεύματος.

Για το λόγο αυτό την Τρίτη 17/1  στις 11πμ έγινε με πρωτοβουλία μας συνάντηση με το Δήμαρχο Πρέβεζας και το Δικηγορικό Σύλλογο, όπου  ανταλλάχθηκαν απόψεις αναφορικά με την υλοποίηση της ομόφωνης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, για τη νομική και τεχνική κάλυψη όλων των συμπολιτών μας, καθώς επιχειρείται η τρομοκράτηση και οι απειλές για διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος, σε όσους δεν μπορούσαν ή διαφώνησαν να πληρώσουν το παράνομο και αβάσταχτο χαράτσι μέσω της ΔΕΗ.
Για το θέμα αποφασίστηκε με τη συνεργασία του δικηγορικού συλλόγου Πρέβεζας η κατάθεση του πρώτου ομαδικού εξώδικου στη ΔΕΗ, για διακόσιους περίπου πολίτες, που πλήρωσαν μέσω ΑΤΜ τραπεζών τα οφειλόμενα στη ΔΕΗ, πλην του χαρατσιού.

Συνεχίζουμε τις δράσεις μας:
  • Το Σάββατο 21/1 στις 11 το πρωί  ΟΛΟΙ έξω από τη «Θεοφάνειο» για εξόρμηση στις γειτονιές, τα καφενεία και στην Αγορά με ενημερωτικό υλικό για το ίδιο θέμα.
  • Την Κυριακή 22/1, 7:30 μ.μ., συνάντηση στη Λαϊκή Αγορά για την παραπέρα οργάνωση των δράσεων, με τη συμμετοχή όλων.

-Ο αγώνας που ξεκινήσαμε, συνεχίζεται και με τη συμμετοχή όλων μας, θα γίνει νικηφόρος!
-Αυτοί, τριμερής Κυβέρνηση (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ) και Τρόικα: με τις  «έκτακτες εισφορές», τις «εργασιακές εφεδρείες», τις απολύσεις, τις περικοπές των εισοδημάτων, το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας.
Εμείς, με την αντίσταση και την έμπρακτη αλληλεγγύη, χτίζουμε τη δική μας συμμαχία!
-Ακυρώνουμε κάθε απόπειρα διακοπής ρεύματος σε σπίτια πολιτών που δεν μπορούν ή δεν θέλουν να πληρώσουν το χαράτσι.
-Δε θα μας βυθίσουν στο σκοτάδι, μπορούμε να τους στείλουμε αδιάβαστους!

-Ή αυτοί ή εμείς!

18 Ιανουαρίου 1011

                       ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΡΕΒΕΖΑΣ