Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Στην Πυθία.

Πριν λίγες μέρες δήλωσαν ότι τα κενά στελέχωσης των μονάδων του ΕΣΥ –νοσοκομεία και κέντρα υγείας (ελλείψεις ιατρικού νοσηλευτικού και παραϊατρικού προσωπικού ) θα τα καλύψουν με γιατρούς του ΕΟΠΥΥ   και  με εξωτερικούς "συνεργάτες" (;)  για το μη ιατρικό προσωπικό! (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)
 
Έλα όμως που δεν τους βγαίνει το σενάριο, καθώς  οι  συμβεβλημένοι με τον ΕΟΠΥΥ  γιατροί δεν επαρκούν και σε ορισμένες μάλιστα περιφερειακές ενότητες (πρώην νομοί)  δεν υπάρχουν συμβεβλημένοι γιατροί  ούτε  για δείγμα!

Μετά, καθώς προέκυψαν τα τεράστια προβλήματα εξυπηρέτησης των ασφαλισμένων, αφού  δεν υπάρχει  κάλυψη  από γιατρούς  συμβεβλημένους με το ΕΟΠΥΥ , σκέφτηκαν να καλύψουν τα κενά   του ΕΟΠΥΥ με  την αξιοποίηση των γιατρών του ΕΣΥ  (αυτών που δεν υπάρχουν...  και  τα κενά των οποίων  θέλουν να καλύψουν με γιατρούς του ΕΟΠΥΥ) !!!!

..με «ενοικίαση»  υπηρεσιών των "απογευματινών ωραρίων" (;;;;) (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Αυτή είναι και  η απάντηση ... στην   απορία μας (ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Μετά από όλα αυτά καλούμε τους ασφαλισμένους   για τα θέματα  ιατροφαρμακευτικής περίθαλψής  τους  να απευθύνονται απ ευθείας στο Μαντείο των  Δελφών.. 

Υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα να συναντήσουν εκεί την Πυθία  και   να βγάλουν κάποια άκρη, παρά  με τις ερωτήσεις  τους στο συγκυβερνητικό επιτελείο.