Κυριακή 8 Απριλίου 2012

Απολύσεις 50.000 δημοσίων υπαλλήλων αμέσως μετά τις εκλογές!!!


Το μαύρο μέτωπο ΠΑΣΟΚ-ΝΔ σε συνεννόηση με την τρόικα αναθεωρεί το αρχικό σχέδιο-σφαγείο με στόχο  15000 απολύσεις μέχρι τέλους του 2012 και 150.000 απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων μέχρι το 2015, καθώς εκτιμούν ότι ακόμη και κι αν τηρηθεί κατά γράμμα η σχέση προσλήψεων προς συνταξιοδοτήσεις στο 1:5… δεν τους βγαίνουν τα νούμερα!!!
Και επειδή ούτε με την αλλαγή της σχέσης προσλήψεων προς συνταξιοδοτήσεις στο 1: 8 ή 1:10 δεν έχουν τα "εχέγγυα" προσαρμογής στους «δημοσιονομικούς στόχους» τους, σύμφωνα με αρκετά δημοσιεύματα του κυριακάτικου Τύπου, εξετάζουν πλέον την  άμεση απόλυση περίπου 50.000 υπαλλήλων αρχής γενομένης από τον Ιούνιο του 2012.

Γι αυτό και όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο δημοσίευμα επείγονται για μια πρώτη «αξιολόγηση»  των δημοσίων υπαλλήλων.
Γράφαμε λοιπόν: ΚΛΙΚ ΕΔΩ
-Στήνουν το παραμύθι  της δήθεν αξιολόγησης στο πολύπαθο ( από αυτούς ακριβώς τους άθλιους)  Δημόσιο, για να ξεχωρίσουν λέει «την ήρα από το στάρι». Την οποία υποτιθέμενη "ήρα", είναι ακριβώς οι κυβερνήσεις τους και οι κομματικοί μηχανισμοί τους (ΠΑΣΟΚ και ΝΔ) που τη προσέλαβαν... είτε μέσω ΑΣΕΠ είτε εκτός ΑΣΕΠ.
Στήνουν λοιπόν ένα παραμύθι περί δήθεν αξιολόγησης, που δεν είναι τίποτε άλλο παρά:
  -ο μηχανισμός μέσω του οποίου θα απολύσουν δεκάδες χιλιάδες εργαζόμενους στο Δημόσιο στα πλαίσια των -150.000 υπαλλήλων μέχρι των 2015.
Αλήθεια τι είδους εξετάσεις με  ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής και τι είδους παραστατικά γλωσσομάθειας θα ζητήσουν από την κυρά Κατίνα την καθαρίστρια ή από την κυρά- Σοφία την τραπεζοκόμο στο Νοσοκομείο, την κυρά Μαρία την βοηθό θαλάμου και τη Ρούλα την τραυματιοφορέα;
  -ο μηχανισμός μέσω του οποίου θα προωθήσουν και θα προάγουν "τα δικά τους παιδιά"  και θα  καθηλώσουν βαθμολογικά και μισθολογικά κάθε φωνή αντίστασης στη βάρβαρη πολιτική τους.

ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΨΟΥΜΕ ΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ !

ΦΟΥΜΟ!!!!