Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Χωρίς τρόφιμα, υποσιτίζονται οι ασθενείς στο Θεραπευτήριο Λέρου!


Aναδημοσίευση από την ιστοσελίδα ygeionomikoi.gr

Χωρίς τρόφιμα είναι πλέον το Κρατικό Θεραπευτήριο Λέρου ενώ οι νοσηλευόμενοι σε αυτό υποσιτίζονται σύμφωνα με επείγον έγγραφο στις 5/6 του Διοικητή του Θεραπευτηρίου προς την 2η ΥΠΕ και το Υπουργείο Υγείας.

Στο έγγραφό του ο Διοικητής του Θεραπευτηρίου απευθύνει έκκληση προς τους αρμοδίου προκειμένου το Θεραπευτήριο να στηριχθεί οικονομικά για να μπορέσει έστω να παρέχει φαγητό στους Νοσηλευόμενους.

Στο έγγραφο του τονίζει ότι πλέον το θεραπευτήριο αδυνατεί να προμηθευτεί τρόφιμα, αφού χρωστά μεγάλα ποσά στους προμηθευτές, οι οποίοι αρνούνται πλέον να το τροφοδοτήσουν.

Το πιο εντυπωσιακό είναι ότι στο έγγραφο αναφέρεται ότι οι νοσηλευόμενοι πλέον υποσιτίζονται γεγονός που δείχνει ότι τα τραγικά οικονομικά αδιέξοδα του Δημόσιου Συστήματος Υγείας εξαιτίας των μνημονιακών πολιτικών θέτουν σε κίνδυνο ακόμα και την υγεία των ασθενών.

Η δραματική έκκληση του Διοικητή του θεραπευτηρίου πρέπει τώρα να ενεργοποιήσει τους αρμοδίους προκείμενου χωρίς καμία καθυστέρηση να βρεθεί λύση για ν αποφευχθούν κίνδυνοι για την υγεία των νοσηλευόμενων.

Τέλος ελπίζουμε ότι ο κ. Λοβέρδος που άφησε πίσω του συντρίμμια στην Υγεία να μην ξαναεμφανιστεί στα μέσα ενημέρωσης με την γνωστή καραμέλα ότι και γι αυτό φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε το έγγραφο του Διοικητή του Κ. Θεραπευτηρίου Λέρου