Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Όχι στις περικοπές , Όχι στα «ισοδύναμα μέτρα».


Ό,τι πιο αχρείο κυκλοφορεί στην πολιτική πιάτσα..
είναι η προσπάθεια της συγκυβέρνησης του μαύρου μετώπου ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ να παρουσιάσει «φιλολαϊκό» προφίλ  σε ορισμένες κατηγορίες εργαζομένων, που υπάγονται στα ειδικά μισθολόγια, αντικαθιστώντας τις σφαγιαστικές περικοπές στα μισθολόγιά τους  με τα περίφημα ισοδύναμα μέτρα ...

 Από τη Σκύλλα στη Χάρυβδη..

 και ύπουλη προσπάθεια καλλιέργειας κοινωνικού κανιβαλισμού.

Προσέξτε τους  ύπουλους εκβιασμούς ...πάντα στα Μνημονιακά πλαίσια:

  • Για να μην περικοπούν οι μισθοί  των δικαστικών, προτείνουν ανάμεσα στα άλλα την κατάργηση δικαστικών υπηρεσιών και ενός αριθμού ειρηνοδικείων ανά την επικράτεια!!!
  • Για να μη περικοπούν οι μισθοί  των στρατιωτικών, προτείνουν  την  αύξηση της στρατιωτικής θητείας  των παιδιών του λαού μας από τους 9 στους 12 μήνες!!!! και μεταθέσεις πληρωμών σε εξοπλιστικά προγράμματα.
  • Για να μη μειωθούν οι μισθοί των πανεπιστημιακών προτείνουν ανάμεσα στα άλλα  να πληρώνουν δίδακτρα οι φοιτητές που τυχαίνει για τον α' ή β' λόγο  να υπερβαίνουν τον τυπικό χρόνο σπουδών τους!!! Δηλαδή σου έμειναν δυο μαθήματα στο πτυχίο; Όσο χρόνο καθυστερείς να το πάρεις ...πληρώνεις δίδακτρα. 
  • Μην εκπλαγείτε λοιπόν αν δείτε  να προτείνουν και στους νοσοκομειακούς γιατρούς ισοδύναμο μέτρο για αποφυγή περικοπών στο μισθολόγιό τους το κλείσιμο ή τη συγχώνευση μερικών νοσοκομείων ή την  πληρη κατάργηση προσλήψεων γιατρών στο ΕΣΥ   για μερικά χρόνια!!!

Είναι ικανοί για τα πάντα!

Ούτε με τη Σκύλλα λοιπόν ούτε με τη Χάρυβδη.
Ούτε περικοπές ούτε ισοδύναμα μέτρα.
Άμεση κατάργηση  των μνημονίων και των εφαρμοστικών νόμων.
Άμεση  επίσημη καταγγελία των δανειακών συμβάσεων.
Στάση πληρωμών στους τοκογλύφους και μονομερής Διαγραφή του Χρέους.