Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Συνεχίζουμε στον δρόμο του αγώνα!



Συνεχίζουμε στον  δρόμο του αγώνα!

Η επιβλητική εργατική λαϊκή κινητοποίηση, με την 48ωρη πανελλαδική απεργία και τις τεράστιες διαδηλώσεις, έστειλαν καθαρό μήνυμα: Τα άγρια αντιλαϊκά μέτρα του Τρίτου Μνημονίου δεν περνούν, ο λαός θα τα ανατρέψει, μαζί με την άθλια συγκυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου – Κουβέλη και την πολιτική κεφαλαίου – ΕΕ – ΔΝΤ.

Εκατοντάδες χιλιάδες διαδήλωσαν σε όλη την Ελλάδα

Η κυβέρνηση της τρόικας εσωτερικού είναι αποδεκατισμένη, βρίσκεται σε οριακό επίπεδο και καταδικασμένη από την κοινωνική πλειονότητα. Το μαζικό εργατικό, λαϊκό και νεολαιίστικο κίνημα μπορεί να την ανατρέψει, κλιμακώνοντας τον αγώνα του και ανεβάζοντας σε ανώτερο επίπεδο την πολιτικοποίησή του, την μαχητικότητά του και τις μορφές πάλης του. Η ιστορία το έχει δείξει: Ένας οργανωμένος και συνειδητοποιημένος λαός μπορεί να σταματήσει την καταστροφή και να επιβάλλει το δρόμο των δικών του αναγκών και δικαιωμάτων.

Δεν σταματάμε ούτε λεπτό! Συμβάλλουμε στην κλιμάκωση του αγώνα και στην οργάνωση των κινητοποιήσεων σε τοπικό επίπεδο!

Καλούμε τη Τετάρτη 14/11 ημέρα  Πανευρωπαϊκής κινητοποίησης στις 7 μ.μ στο Εργατικό Κέντρο ανοιχτή συνάντηση όλων των Διοικητικών Συμβουλίων των πρωτοβάθμιων σωματείων δημόσιου και ιδιωτικού τομέα για να συναποφασίσουμε για την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων.

Το Σάββατο 17/11 στις 6 μ.μ καλούμε μπροστά στο Εργατικό Κέντρο σε ενωτική συγκέντρωση και διαδήλωση για την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, για της «Γενιάς μας τα Πολυτεχνεία» στον ελπιδοφόρο δρόμο της ανατροπής.

  Εργατικό Κέντρο Πρέβεζας και η πρωτοβουλία συνδικαλιστών από τα πρωτοβάθμια σωματεία δημόσιου και ιδιωτικού τομέα