Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ "ΑΤΤΙΚΟΝ" : Ανεπιθύμητη η παρουσία των Τροϊκανών στη χώρα μας.


Χαϊδάρι, 27 Νοεμβρίου 2012 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προκλητική εμφάνιση στο ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ «ΑΤΤΙΚΟΝ» πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί εκπρόσωποι της Τρόικας και επιτετραμμένοι του Γερμανικού Υπουργείου Υγείας. 
Επιχείρησαν σύσκεψη με τη Διοίκηση και με υπηρεσιακούς παράγοντες του νοσοκομείου, με παρουσία του Διοικητή της 2ης ΔΥΠΕ στα πλαίσια της «ανταλλαγής εμπειριών» και «προσφοράς τεχνογνωσίας». Έτσι ονομάζουν την καρατόμηση των δαπανών για τη δημόσια υγεία και το ΕΣΥ, την παράδοση της περίθαλψης στα μεγάλα ιδιωτικά συμφέροντα, ελληνικά και ξένα, την μισθολογική και εργασιακή εξαθλίωση του προσωπικού των νοσοκομείων, τις απολύσεις, την αθλιότητα των ράντζων. 
Αποτελεί πρόκληση η δήθεν «επιστημονική» παρουσία τους, όταν γνωρίζουμε πολύ καλά ότι αποτελούν απλούς ντίλερ τραπεζικών και επιχειρηματικών συμφερόντων. 
Το σωματείο εργαζομένων του ΑΤΤΙΚΟΥ αντέδρασε δυναμικά στην παρουσία τους μπλοκάροντας την είσοδό τους στα γραφεία της διοίκησης. Πολλοί εργαζόμενοι, γιατροί αλλά και συνοδοί ασθενών αποδοκίμασαν έντονα την παρουσία τους, φωνάζοντας συνθήματα κατά της πολιτικής των μνημονίων και της επίθεσης κυβέρνησης-ΕΕ-ΔΝΤ και δηλώνοντας ξεκάθαρα ότι είναι ανεπιθύμητη η παρουσία των Τροϊκανών στη χώρα μας. 

ΕΜΠΡΟΣ ΛΑΕ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΗΘΕΙΣ 
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ!

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ  ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ "ΑΤΤΙΚΟΝ"