Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Πρέβεζας διαδηλώνουν στο Υπουργείο Υγείας


Στις 30 Νοέμβρη γιορτάζει ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λυκουρέντζος και οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Πρέβεζας μαζί με εργαζομένους ορισμένων άλλων νοσοκομείων της χώρας ..

αποφάσισαν να του «ευχηθούνε» ..από κοντά!.
 Ο Σύλλογος Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Πρέβεζας εξέδωσε το παρακάτω δελτίο τύπου:
 
 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
          ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
      ΘΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΟΥΝ  ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ

Στα πλαίσια των δράσεών μας :
  • Για δημόσιες δωρεάν και αναβαθμισμένες υπηρεσίες   υγείας και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης για όλους, από την πρόληψη μέχρι την αποκατάσταση, χωρίς χαράτσια και αποκλεισμούς.
  • Για την  άμεση επαρκή  χρηματοδότηση του Νοσοκομείου μας από τον κρατικό προϋπολογισμό, ώστε να εξασφαλιστεί η σωστή, αποτελεσματική περίθαλψη των πολιτών της περιοχής.
  • Εναντίωσης σε κάθε σχέδιο και πολιτική συγχώνευσης, συνένωσης, κατάργησης του  δημόσιου  νοσοκομείου της Πρέβεζας , καθώς και των κλινικών και τμημάτων του.
  • Αναβάθμισης όλων των υπηρεσιών του νοσοκομείου και των κέντρων υγείας με ταυτόχρονη  επαρκή και αναγκαία στελέχωσή τους με μόνιμο και κατάλληλα εξειδικευμένο  προσωπικό , προμήθεια του απαραίτητου σύγχρονου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού και κατάργηση κάθε επιχειρηματικής δράσης  μέσα σε αυτά.
  • Εναντίωσης  στις απολύσεις εργαζομένων  , στη διαθεσιμότητα και στην εφεδρεία..
συμμετέχουμε,  μαζί με  άλλους συλλόγους εργαζομένων νοσοκομείων της χώρας μας , σε συγκέντρωση - συλλαλητήριο στο Υπουργείο Υγείας στην Αθήνα , την Παρασκευή 30 Νοέμβρη  στις 2μμ .

 Η αναχώρηση των εργαζομένων του Νοσοκομείου της Πρέβεζας θα γίνει  στο πρωί της 30ης Νοέμβρη με ναυλωμένο λεωφορείο από το χώρο του Νοσοκομείου Πρέβεζας

Πρέβεζα Νοέμβριος 2012