Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Γ.Ν. Λευκάδας: Η Διοίκηση του Νοσοκομείου έκοψε το φαγητό σε 75 περίπου νεφροπαθείς ασθενείς!!!


Να και μια διοίκηση που θα αξιολογηθεί  κατάλληλα ( με άριστα!)  από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας,  μιας και  είναι σε θέση να «επιτύχει τους στόχους που έχουμε θέσει στο πλαίσιο των δεσμεύσεων της χώρας» όπως λέει και ο υπουργός Α. Λυκουρέντζος.

Πρόκειται για την διοίκηση του ΓΝ. Λευκάδας η οποία στα πλαίσια της  αντιλαϊκής πολιτικής της κυβέρνησης και στον τομέα της υγείας, έφτασε στο σημείο να σταματήσει το φαγητό σε 75 περίπου νεφροπαθείς!!!

Έτσι μπράβο..
για να μη χάσουν τα πανωτόκια τους οι διεθνείς και εγχώριοι τοκογλύφοι.

Η ίδια διοίκηση έχει ελαττώσει σε σημαντικό βαθμό και τις ποσότητες του φαγητού στους υπόλοιπους ασθενείς.

Στυλάκια τους θέλει τους Λευκαδίτες  η κ. Μεσσήνη!

Εξ άλλου..
 Η ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΣΦΑΛΗ ΧΕΡΙΑ …
μας καθησυχάζει η αρχική σελίδα του Νοσοκομείου! ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Και μια ερώτηση προς τη Διοίκηση του Νοσοκομείου Λευκάδας:

Στο νέο νοσοκομείο (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) θα χορηγείται φαγητό στους ασθενείς ή  θα φέρνουν ταπεράκια από το σπίτι τους;

Ανακοίνωση- καταγγελία εξέδωσε και το Εργατικό Κέντρο Λευκάδας

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΙΑ

Εργαζόμενοι εργαζόμενες Λευκαδίτες Λευκαδίτισσες, Ξηρομερίτες

Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου καταγγέλλει την απόφαση της Διοίκησης του Νοσοκομείου Λευκάδας, που υλοποιώντας την αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης και στον τομέα της υγείας, έφτασε στο σημείο να σταματήσει το φαγητό σε 75 περίπου νεφροπαθείς.

Η ανάλγητη αυτή απόφαση δείχνει ότι η τρικομματική συγκυβέρνηση, για να μην στερήσει τους ξένους τοκογλύφους από τα πανωτόκια τους, την εργοδοσία από τα κέρδη της αλλά και τους κατόχους πολυτελών σκαφών από τις κρουαζιέρες τους, στερεί από την ευαίσθητη κατηγορία των νεφροπαθών το φαΐ τους. Να θυμίσουμε όπως κατήγγειλαν εργαζόμενοι του Νοσοκομείου έχει περιορίσει και τις ποσότητες φαγητού και στους υπόλοιπους ασθενείς.

Το Εργατικό Κέντρο απαιτεί την ανάκληση της απόφασης και την Δευτέρα θα πραγματοποιήσει παράσταση στην Διοίκηση του Νοσοκομείου.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ