Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 20 ΦΛΕΒΑΡΗ. Όλα τα ρυάκια σ' ένα ποτάμι


            Σύλλογος Εργαζομένων Νοσοκομείου Πρέβεζας
                
                                 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ
                                ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ

Στις 20 του Φλεβάρη εμείς οι υγειονομικοί  του Νοσοκομείου Πρέβεζας ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ μαζί με τα   υπόλοιπα αγωνιζόμενα  τμήματα του λαού μας :

 · Για καθολικό, αποκλειστικά δημόσιο και δωρεάν σύστημα υγείας για όλους χωρίς χαράτσια και επιβαρύνσεις . Ελεύθερη και δωρεάν πρόσβαση στις δημόσιες υπηρεσίες υγείας από όλους
·  Για άμεση και γενναία χρηματοδότηση του νοσοκομείου της Πρέβεζας από τον κρατικό προϋπολογισμό για να καλύψει τις ανάγκες του
·Για άμεση απόσυρση του νέου οργανογράμματος του Νοσοκομείου Πρέβεζας. Διεκδικούμε την έκδοση νέων οργανογραμμάτων των νοσοκομείων  που  να λαμβάνουν υπόψη ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τις κοινωνικές και λαϊκές  ανάγκες σε υπηρεσίες περίθαλψης σε κάθε περιοχή.
· Δεν αποδεχόμαστε συρρίκνωση , κατάργηση υπηρεσιών, τμημάτων , κλινικών  και δομών του Νοσοκομείου μας. Δεν αποδεχόμαστε κατάργηση οργανικών θέσεων του Νοσοκομείο μας.
·  Τομέας Ψυχικής Υγείας στο Νοσοκομείο Πρέβεζας
·   Κανένας εργαζόμενος σε διαθεσιμότητα ή απόλυση
·    Αυξήσεις στους μισθούς μας για να ζούμε με αξιοπρέπεια από αυτούς
· Διαγραφή του χρέους-κατάργηση των μνημονίων και δανειακών συμβάσεων. Ρήξη με ΕΕ-ΔΝΤ. Έξω η τρόικα από την Ελλάδα. Ανατροπή της πολιτικής συγκυβέρνησης –τρόικας και αυτών που την υπηρετούν.


                               Όλα τα ρυάκια σε ένα ποτάμι

                                      ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ