Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Υπάρχουν και καλά νέα για το νοσοκομείο Πρέβεζας

Μπορεί οι κυβερνήσεις να κωφεύουν στα αιτήματα των εργαζομένων, των γιατρών , της διοίκησης του νοσοκομείου για την ανάγκη ανανέωσης και εκσυγχρονισμού του  πεπαλαιωμένου ιατροτεχνολογικού  εξοπλισμού του .. 
Μπορεί οι πρωτομάστορες της διαπλοκής να πέταξαν  έξω ακόμη κι από αυτό το ΕΣΠΑ τις ανάγκες  του Νοσοκομείου Πρέβεζας σε ιατρικά μηχανήματα και εξοπλισμό..

Αλλά υπάρχουν και οι δωρητές...

Για να γίνουμε πιο σαφείς
Ένα από τα χρόνια αιτήματα  στην ανανέωση του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού  του Νοσοκομείου μας ήταν  και η προμήθεια ενός σύγχρονου υπερηχοκαρδιογράφου για τις ανάγκες της Καρδιολογικής κλινικής και της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας Καρδιοπαθών στο νοσοκομείο μας .

Δυστυχώς παρά τα συνεχή αιτήματα  των γιατρών αλλά και προτάσεις της διοίκησης, φως δεν υπήρχε από πουθενά.

Τελικά η λύση ήλθε αλλά με διαφορετικό δρόμο.
Όπως πληροφορηθήκαμε,  η συνάντηση, μέσω συμπατριωτών μας από την περιοχή  της Βόνιτσας, του κ. Π. Παρθένη (που είναι κι  ο δωρητής),  ενός συμπατριώτη μας  της διασποράς , με τη Διευθύντρια Καρδιολογίας του Νοσοκομείου Πρέβεζας κ. Γερασιμούλα Σακκά άνοιξε το δρόμο για τη δωρεά ενός σύγχρονου υπερηχοκαρδιογράφου στο νοσοκομείο μας.

Ο κ. Παρθένης υπέβαλε την επίσημη  τελική  πρόταση δωρεάς στις 15.01.2013 , έγινε δεκτή από το Δ.Σ. του νοσοκομείου στις 17.01.2013 και πριν λίγες μέρες ο νέος υπερηχοκαρδιογράφος έφτασε στο Νοσοκομείο της Πρέβεζας.

Ευχόμαστε  να είναι  καλορίζικος, να συμβάλει διαγνωστικά  στην επίλυση των προβλημάτων υγείας των συμπολιτών μας (όλης της περιοχής),  να συμβάλει στην παραπέρα αναβάθμιση της λειτουργίας της Καρδιολογικής κλινικής και του Νοσοκομείου Πρέβεζας.