Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Δεν συμμετέχουν στη διαδικασία εκλογής αιρετών εκπροσώπων του Α΄βάθμιου υπηρεσιακού συμβουλίου της 6ης ΥΠε οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Πρέβεζας



Διαφωνώντας και καταγγέλλοντας την εκλογική διαδικασία που ακολουθείται για την εκλογή εκπροσώπων στο Υ.Σ. της 6ης Υ.Πε., οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Πρέβεζας αποφάσισαν ομόφωνα στη γενική τους συνέλευση της 12ης  Ιουλίου 2013 να μη συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία  με τη μορφή της «επιστολικής ψήφου».
Με έγγραφό  τους μάλιστα, που απέστειλαν (12/7/2013) στη Διοίκηση της 6ης ΥΠε, ζητούν  να στηθούν κάλπες στο Νοσοκομείο Πρέβεζας με εκλογή εφορευτικής επιτροπής , όπως γίνεται και στις εκλογές  εκπροσώπων στα Υ.Σ. των νοσοκομείων.

Σε διαφορετική περίπτωση δεν θα συμμετάσχουν στη διαδικασία .

Παράλληλα η ΠΟΕΔΗΝ  με έγγραφό της (αρ.πρωτ. 1853/11.07.2013)  που απέστειλε στο Διοικητή της 6ης Υπε στις 11/7/2013 θεωρεί  "τις εκλογικές διαδικασίες από τις οποίες θα εκλεγούν δυο αιρετά μέλη τα οποία θα ορισθούν μέλη του υπηρεσιακού συμβουλίου  νόθες. Ως εκ τούτου  η σύνθεση θα είναι παράνομη και οι αποφάσεις ακυρώσιμες στα Δικαστήρια από θιγόμενους υπαλλήλους".
«Προφανώς εξυπηρετείτε σκοπιμότητες»   αναφέρει το έγγραφο της ΠΟΕΔΗΝ προς τον Διοικητή της 6ης ΥΠε. «Γι αυτό θα αναλάβουμε αγωνιστικές πρωτοβουλίες ακύρωσης της εκλογικής διαδικασίας» καταλήγει το έγγραφο της ΠΟΕΔΗΝ
 
Επίσης  η  παράταξη «Ενωτική Αγωνιστική Παρέμβαση» με ανακοίνωσή της (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) καταγγέλλει την εκλογική διαδικασία, δεν συμμετέχει στις εκλογές και αποσύρει το ψηφοδέλτιό της από την εκλογική διαδικασία.