Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

Ο Διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας για το Νοσοκομείο Πρέβεζας: " Το κρατάμε στην εντατική"!!!



Αντιγράφουμε από την ιστοσελίδα pamepreveza

Την κατάσταση στο Νοσοκομείο Πρέβεζας σχολίασε σήμερα από τα Γιάννενα όπου βρέθηκε ο Παναγιώτης Κατσίβελας Διευθυντής της 6ης ΔΥΠΕ.
Ερωτηθείς για τα προβλήματα του Νοσοκομείου αναγνώρισε το γεγονός ότι η παθολογική κλινική καταρρέει πράγμα που οφείλεται στην μη στελέχωσή της, τη στιγμή μάλιστα που δεν έχει ούτε ειδικευόμενους γιατρούς.
Ακροβασίες να στηριχθεί
Ο κ. Κατσίβελας αναφέρθηκε σε ακροβασίες που γίνονται προκειμένου να στηριχθεί το Νοσοκομείο της Πρέβεζας ενώ έχουν γίνει και διοικητικές πράξεις για να προσληφθούν επικουρικοί χωρίς όμως κανένα ενδιαφέρον μέχρι στιγμής.
Ήταν δε κατηγορηματικά αρνητικός στο κλείσιμο του Νοσοκομείου λέγοντας ότι δεν υπάρχει περίπτωση να κλείσει σαν Νοσοκομείο αλλά από την άλλη σημείωσε ότι αυτό μπορεί να καταρρεύσει λειτουργικά λόγω απουσίας των γιατρών.
"Το Νοσοκομείο της Πρέβεζας χρειάζεται οξυγόνο" συμπλήρωσε ο Διευθυντής της 6ης ΔΥΠΕ ενώ τόνισε ότι μπορεί οι "αποφάσεις που παίρνονται να μην είναι ευχάριστες αλλά το κρατάμε ανοιχτό έχοντας το στην εντατική. "


Σχόλιο:

Δηλαδή να πούμε και ευχαριστούμε;

Αφου οι συγκυβερνησεις σε αγαστή συνεργασία με την τρόικα, άφησαν σχεδιασμένα το Νοσοκομείο Πρέβεζας (όπως και αλλα νοσοκομεία)   να καταρρεύσει χωρίς επαρκή  κρατική χρηματοδότηση, χωρίς προσωπικό, χωρίς υλικά ,  τωρα μας κανουν και χάρη που μας ...διασωλήνωσαν και μας έχουν στην εντατική με τεχνητή αναπνοή!

Μέχρι να ανακοινώσουν στους ...λοιπούς  συγγενείς,  κάποια στιγμή, τον εγκεφαλικό θάνατο!

Η καθολική  αντίσταση και αντίδραση  του λαού της Πρέβεζας είναι μονόδρομος!