Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

ΤΟ ΕΣΥ του Άδωνι: Μπάτε σκύλοι αλέστε και αλεστικά μη δίνετε. Δικαίωμα για παράλληλο ιδιωτικό ιατρείο έχει πρόθεση να παραχωρήσει ο Άδωνις Γεωργιάδης σε διευθυντές και συντονιστές διευθυντές του ΕΣΥ!



Αλλά ας συνεχίσουμε από εκεί που είχαμε μείνει  με ένα δημοσίευμα στις 14 Νοέμβρη (ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Τα νεότερα που έχουμε είναι ότι όσοι γιατροί από τον ΕΟΠΥΥ  τοποθετηθούν στο ΕΣΥ θα είναι πιθανά με σχέση,  πλήρους αλλά όχι αποκλειστικής απασχόλησης ( δηλαδή θα τους επιτρέπεται και το ιδιωτικό έργο σε δικό τους ιατρείο) ενώ  φαίνεται ότι έχουν βάση οι πληροφορίες για πρόθεση του  Άδωνι Γεωργιάδη είναι  να παραχωρήσει στους διευθυντές και τους συντονιστές  διευθυντές γιατρούς του ΕΣΥ να διατηρούν παράλληλα ιδιωτικό ιατρείο, όπως ακριβώς συμβαίνει με τους πανεπιστημιακούς γιατρούς.

Η ιστοσελίδα ygeia360.gr,  αναφέρει ότι ο υπουργός Υγείας αποδέχθηκε να παραχωρήσει μόνον στους διευθυντές και τους συντονιστές διευθυντές γιατρούς του ΕΣΥ το δικαίωμα να κάνουν ιατρείο εκτός Νοσοκομείου μία φορά την εβδομάδα κι άλλη μία χειρουργείο ή άλλες παρεμβατικές πράξεις (στεφανιογραφίες κλπ). Ιδιωτικό χειρουργείο θα μπορούν να κάνουν μόνο μετά τις 3 το μεσημέρι. Οι υπόλοιπες ιατρικές βαθμίδες (επιμελητές) θα έχουν δικαίωμα να κάνουν μόνο ιδιωτικό απογευματινό ιατρείο και χειρουργείο εντός του Νοσοκομείου.