Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Γιορτές χωρίς εφημεριακή κάλυψη αναισθησιολόγου στο Νοσοκομείο Πρέβεζας!



Και η  απαξίωση της λειτουργίας του Νοσοκομείου Πρέβεζας συνεχίζεται χωρίς να ιδρώνει το αυτάκι κανενός  κυβερνητικού παράγοντα  .
Σιγά μην ίδρωνε δηλαδή, αφού επιλογή τους είναι.

Έτσι σύμφωνα με το πρόγραμμα των εφημεριών του Δεκεμβρίου 2013 που γνωστοποιήθηκε σήμερα   όλη την εβδομάδα  των γιορτών από την ημέρα των Χριστουγέννων (25-12-2013) έως και την παραμονή Πρωτοχρονιάς (31-12-2013) δεν θα υπάρχει εφημεριακή κάλυψη από αναισθησιολόγο γιατρό στο Νοσοκομείο Πρέβεζας!

Μερικά  σχόλια:

  • Υπάρχει από 24 Οκτωβρίου 2013 αίτημα  Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Πρέβεζας για επείγουσα συνάντηση με τη Διοίκηση της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, το οποίο έχει παραπεμφθεί  από τη Διοίκηση της 6ης ΥΠε στις …καλένδες.
  • Ξεπερνούν τα όρια της γελοιότητας οι δηλώσεις κυβερνητικών και συγκυβερνητικών παραγόντων  στην Πρέβεζα , καθώς και επίδοξων υποψηφίων στις προσεχείς εκλογές για την τοπική διοίκηση,  που δήθεν κόπτονται   για την κατάσταση του  Νοσοκομείου και της Υγείας γενικότερα του πληθυσμού της Πρέβεζας. Είναι οι ίδιοι που στηρίζουν με νύχια και με δόντια τις πολιτικές της συγκυβέρνησης-ΕΕ-ΔΝΤ  που διαλύουν  το ΕΣΥ και τα νοσοκομεία  και ψηφίζουν με τα δυο  χέρια τις πολιτικές που απαξιώνουν το Νοσοκομείο της Πρέβεζας και τις δημόσιες  υπηρεσίες Υγείας στο νομό. Ας αφήσουν λοιπόν τα κροκοδείλια δάκρυα . Μικρός ο τόπος μας και γνωριζόμαστε. «Κολυμπήθρα του Σιλωάμ»   ψάχνουν για να ξεπλυθούν . Μόνο που οι εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο και οι πολίτες της Πρέβεζας δεν θα τους κάνουν τη χάρη.
  • Γι αυτό και πρέπει να γίνει σεισμός στην Πρέβεζα  στη νέα  μεγάλη συγκέντρωση -συλλαλητήριο στο χώρο του Νοσοκομείου , που σύντομα θα προγραμματιστεί, ενάντια στην υποβάθμιση   του Νοσοκομείου, ενάντια στην πολιτική που χαρατσώνει του πολίτες για υπηρεσίες υγείας,  που ιδιωτικοποιεί τις υπηρεσίες Υγείας στο ΕΣΥ, που μετατρέπει τα  δημόσια νοσοκομεία σε εταιρείες με λειτουργία με ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια.